Hem Kassakroken Meny

Meny

Beläget vid hamnbassängen nära havet och Citadellets slottspark i centrala Landskrona.

Välkommen till bords!

Här kan du se vad vi serverar på Kassakroken.
Med reservation för ändring.

Meny

Alternativrätt: Kycklingfilé med pommes, bearnaisesås med grönsallad

Måndag 6/2
Lunch: Rimmad fläskbog med rotmos och senap
Efterrätt Äpplekaka med vaniljsås
Kvällsmat: Broccolisoppa med ost/skinktoast
Tisdag 7/2
Lunch: Kokt fisk med ägg och persiljesås, pressad potatis och kokta grönsaker
Efterrätt Hallonkräm med vispad grädde
Kvällsmat: Stuvade rotfrukter med stekt falukorv
Onsdag 8/2
Lunch: Frukostkorv, stuvade makaroner, senap, ketchup med grönsallad
Efterrätt Chokladglass med rån och chokladsås
Kvällsmat: Mannagrynsgröt med smörgås
Torsdag 9/2
Lunch: Fisksoppa och smörgås
Efterrätt Ostkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Kyckling i dillfrikassé, kokt potatis med kokta morötter


Alternativrätt: Kycklinggryta med ris, kokta morötter med inlagd rödbeta

Fredag 10/2
Lunch: Köttfärslimpa, champinjonsoppa, kokt potatis med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbsmousse med vispad grädde och rån
Kvällsmat: Räksmörgås
Lördag 11/2
Förrätt
Varmrätt: Kokt lax med hollandaisesås, pressad potatis, kokta morötter och citronskiva
Efterrätt: Rulltårtsbakelse med vispad grädde och riven choklad
Kvällsmat: Janssons frestelse med ägghalva och smörgås
Söndag 12/2
Lunch: Örtbakad kycklingfilé, klyftpotatis, bearnaisesås, broccoli och gelé
Efterrätt: Glass med strössel
Kvällsmat: Varma smörgåsar med ost, skinka, tomat, grönsallad med vitlöksdressing

Måndag 13/2
Lunch: Köttfärssås, spaghetti med skivad tomat
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk med lingon och rårivna morötter
Tisdag 14/2
Lunch: Stekt strömming med potatismos med rårivna morötter
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Varm oboy med vispad grädde och köttbullesmörgås med rödbetssallad
Onsdag: 15/2
Lunch: Korv Stroganoff med ris med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag: 16/2
Lunch: Tomatsoppa med skinksmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispgrädde och hallonsylt
Kvällsmat: Oxpytt, stekt ägg och rödbeta


Alternativrätt: Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon

Fredag 17/2
Lunch: Kycklinggryta med curry, ris och kokt blomkål
Efterrätt: Fruktsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Prinskorv, stuvad potatis, kokt potatis med ägghalva
Lördag 18/2
Förrätt: Jordärtskocksoppa med varm ostsnitt
Varmrätt: Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och grönsallad
Efterrätt: Bananasplit
Kvällsmat: Chili con carne med ris och grönsallad
Söndag 19/2
Lunch: Skinkstek, äppelsås, kokt potatis, äpplemos, sviskon och grönsaksblandning
Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Fläskpannkaka med lingon och rårivna morötter

Måndag 20/2
Lunch: Stekt falukorv, senapssås, kokt potatis med kokta morötter
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Köttfärsfylld pannkaksrulle med sallad
Tisdag 21/2
Lunch: Panerad fisk med potatis, rårivna morötter och remouladsås
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat Ägg och sillsmörgås med gräddfil
Onsdag 22/2
Lunch: Chili con carne med ris och tomatskivor
Efterrätt: Björnbärskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 23/2
Lunch: Köttfärssoppa med ostsnitt
Efterrätt: Ostkaka med vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Chorizo, tomat och grönsaksröra och pasta


Alternativrätt: oxbringa, pepparrotssås, rotmos med kokta grönsaker

Fredag 24/2
Lunch: Kålpudding, kokt potatis, kokta grönsaker, gräddsås och lingon
Efterrätt: Fruktsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Pizza med sallad och vitlöksdressing
Lördag 25/2
Förrätt: Broccolisoppa med varm ostsnitt
Varmrätt: Panerad schnitzel, potatisklyftor, rödvinssås, gelé med gröna ärtor
Efterrätt: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Frukostkorv med stuvade rotfrukter och potatis
Söndag 26/2
Lunch: Fläskkarré, champinjonsås, kokt potatis, äpplemos, sviskon och grönsaksblandning
Efterrätt: varma päronhalvor med after eight
Kvällsmat: Grönsaksbiffar och ratatouille med pasta eller ris

Måndag 27/2
Lunch: Bratwurstgryta med svamp och bacon, kokt potatis, gelé och broccoli
Efterrätt: Annanaskross med tunn grädde
Kvällsmat: Broccolisoppa med varm smörgås
Tisdag 28/2
Lunch: Kokt fisk med sparris och persiljesås medpressad potatis, rårivna morötter
Efterrätt: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Raggmunk med stekt fläsk och rårivna morötter
Onsdag 1/3
Lunch: Köttbullar, potatismos, gräddsås med lingon och bukettgrönsaker
Efterrätt: Päronkräm med tunn grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 2/3
Lunch: Ärtsoppa med senap och ostsmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Lasagne med sallad, tomat och gurka