Hem Kassakroken Meny

Meny

Beläget vid hamnbassängen nära havet och Citadellets slottspark i centrala Landskrona.

Meny på Kassakroken

Här kan du se vad vi serverar. Med reservation för ändring.

Alternativrätt: Chorizo, stuvade rotfrukter, kokt potatis och skivad tomat

Torsdag: 15/9
Lunch: Spenatsoppa med ägghalva och smörgås
Efterrätt: Ostkaka med sylt och vispad grädde
Kvällsmat: Laxpudding med sallad, tomat och gurka


Alternativrätt: Chili con carne med ris och brödskiva

Fredag 16/9
Lunch: Korv Stroganoff med ris och slottsgrönsaker
Efterrätt: blåbärssoppa med tunn grädde och skorpa
Kvällsmat: Varma mackor med ost och skinka, sallad och dressing
Lördag 17/9
Förrätt: Ost/skinksnitt
Varmrätt: Boeuf Bourgognen ris/potatismos, grönsallad med brödskiva
Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde och rån
Kvällsmat: Grillade kycklingben och rotfruktsgratäng med tomat och gurksallad
Söndag 18/9
Lunch: Kassler, stuvad spenat, kokt potatis med ärt och majsmix
Efterrätt: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med ost- och skinktoast

Måndag 19/9
Lunch: Isterband, stuvad potatis med kokta morötter
Efterrätt: Aprikoskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Varm o´boy med vispad grädde och köttbullesmörgås med rödbetssallad
Tisdag 20/9
Lunch: Panerad fisk, kokt potatis och gröna ärtor med citronklyfta
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Frukostkorv med stuvade makaroner med sallad, tomat och gurka
Onsdag: 21/9
Lunch: Biff à la Lindström, kokt potatis, gräddsås med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag: 22/9
Lunch: Redd grönsakssoppa med ost/ skinksmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispgrädde och hallonsylt
Kvällsmat: Raggmunk, stekt fläsk med lingon och rårivna morötter


Alternativrätt: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt med gräddsås

Fredag 23/9
Lunch: Kycklinggryta med curry, pressad potatis och broccoli
Efterrätt: Björnbärskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Ägg och sill smörgås med sallad, gurka och tomat
Lördag 24/9
Förrätt: Crêpes med köttfärs
Varmrätt: Fiskgryta med vitvinssås, pressad potatis och gröna ärtor
Kvällsmat: Tacopaj med sallad och vitlökssås
Söndag 25/9
Lunch: Örtkalkon, äppelsås, klyftpotatis, brysselkål och äpplemos
Efterrätt: Nyponsoppa med en klick vispgrädde med skorpa
Kvällsmat: Korv med bröd

Måndag 26/9
Lunch: Bratwurstgryta med bacon och svamp, kokt potatis med gelé
Efterrätt: Fruktsoppa med skorpa och tunn grädde
Kvällsmat: Fläskpannkaka med lingonsylt och rårivna morötter
Tisdag 27/9
Lunch: Oxbringa och potatis senapssås/pepparrotssås och grönsaksblandning
Efterrätt: Ananaskross med tunn grädde
Kvällsmat: Morotsbiffar, stekt potatis och kall sås
Onsdag: 28/9
Lunch: Fläskkorv med stuvad vitkål, kokt potatis och kokta morötter
Efterrätt: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag: 29/9
Lunch: Morotssoppa med en klick crèmefraiche och skinksmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Kroppkakor, smält smör, lingonsylt och rårivna morötter


Alternativrätt: Kassler, stuvad spenat med kokt potatis

Fredag 30/9
Lunch: Kycklingfilé, rödvinssås, potatisgratäng med sallad
Efterrätt
Kvällsmat: Räksmörgås
Lördag 1/10
Lunch: Laxbiff med dill, kokt potatis, citronsås, citronklyfta och grönsallad
Efterrätt: Rulltårtbakelse med vispad grädde och riven choklad
Kvällsmat: Janssons frestelse med ägghalva och smörgås
Söndag 2/10
Lunch: Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt inlagd gurka
Efterrätt: Glass med strössel
Kvällsmat: Fisksoppa med osttoast

Måndag 3/10
Lunch: Stekt falukorv med potatismos, lingon och grönsallad
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk med lingon och rårivna morötter
Tisdag 4/10
Lunch: Stekt strömming med potatismos och skirat smör med rårivna morötter
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Varm o´boy med vispad grädde och köttbullesmörgås med rödbetssallad
Onsdag 5/10
Lunch: Chili con carne, ris med bröd och smör
Efterrätt: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag: 6/10
Lunch: Redd grönsakssoppa med skinksmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispgrädde och hallonsylt
Kvällsmat: Oxpytt, stekt ägg och rödbeta


Alternativrätt: Kalops, kokt potatis, kokta morötter med inlagd rödbeta

Fredag 7/10
Lunch: Köttfärslimpa, champinjonsoppa, kokt potatis med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbsmousse med vispad grädde och rån
Kvällsmat: Räksmörgås
Lördag 8/10
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, pressad potatis, kokta morötter och citronskiva
Efterrätt: Rulltårtbakelse med vispad grädde och riven choklad
Kvällsmat: Janssons frestelse med ägghalva och smörgås
Söndag 9/10
Lunch: Örtbakad kycklingfilé, klyftpotatis, bearnaisesås, broccoli och gelé
Efterrätt: Glass med strössel
Kvällsmat: Varma smörgåsar med ost, skinka, tomat, grönsallad med vitlöksdressing

Måndag 10/10
Lunch: Köttfärssås, spaghetti med skivad tomat
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk med lingon och rårivna morötter
Tisdag 11/10
Lunch: Kräftströmming med potatismos med rårivna morötter
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Varm o´boy med vispad grädde och köttbullesmörgås med rödbetssallad
Onsdag: 12/10
Lunch: Korv Stroganoff med ris med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag: 13/10
Lunch: Redd grönsakssoppa med skinksmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispgrädde och hallonsylt
Kvällsmat: Oxpytt, stekt ägg och rödbeta


Alternativrätt: Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon

Fredag 14/10
Lunch: Kycklinggryta med curry, ris och kokt blomkål
Efterrätt: Fruktsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Prinskorv, stuvad potatis, kokt potatis med ägghalva
Lördag 15/10
Förrätt: Jordärtskocksoppa med varm ostsnitt
Huvudrätt: Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och grönsallad
Efterrätt: Bananasplit
Kvällsmat: Chili con carne med ris och grönsallad
Söndag 16/10
Lunch: Skinksås, äppelsås, kokt potatis, äpplemos, sviskon och grönsaksblandning
Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Fläskpannkaka med lingon och rårivna morötter.

Måndag 17/10
Lunch: Stekt falukorv, senapssås, kokt potatis med kokta morötter
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Köttfärsfylld pannkaksrulle med sallad
Tisdag 18/10
Lunch: Panerad fisk med potatis, rårivna morötter och remouladsås
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Ägg och sill smörgås med gräddfil
Onsdag 19/10
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och tomatskivor
Efterrätt: Björnbärskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 20/10
Lunch: Köttfärssoppa med ostsnitt
Efterrätt: Ostkaka med vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Chorizo, tomat och grönsaksröra och pasta


Alternativrätt: oxbringa, pepparrotssås, rotmos med kokta grönsaker

Fredag 21/10
Lunch: Kålpudding, kokt potatis, kokta grönsaker, gräddsås och lingon
Efterrätt: Fruktsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Pizza med sallad och vitlöksdressing.
Lördag 22/10
Förrätt: Broccolisoppa med varmt ostsnitt
Huvudrätt: Panerad schnitzel, potatisklyftor, rödvinssås, gelé med gröna ärtor
Efterrätt: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Frukostkorv med stuvade rotfrukter och potatis
Söndag 23/10
Lunch: Fläskkarré, champinjonsås, kokt potatis, äpplemos, sviskon och grönsaksblandning
Efterrätt: varma päronhalvor med after eight.
Kvällsmat: Grönsaksbiffar och ratatouille med pasta eller ris

Måndag 24/10
Lunch: Bratwurstgryta med svamp och bacon, kokt potatis, gelé och broccoli
Efterrätt: Annanaskross med tunn grädde
Kvällsmat: Tomatsoppa med varm smörgås
Tisdag 25/10
Lunch: Kokt fisk med sparris och persiljesås med pressad potatis, rårivna morötter
Efterrätt: Glass med chokladsås Kvällsmat
Raggmunk med stekt fläsk och rårivna morötter
Onsdag 26/10
Lunch: Köttbullar, potatismos, gräddsås med lingon och bukettgrönsaker
Efterrätt: Päronkräm med tunn grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 27/10
Lunch: Ärtsoppa med senap och ostsmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Lasagne med sallad, tomat och gurka


Alternativrätt: Panerad fläskschnitzel med kokt potatis, champinjonsås med gelé

Fredag 28/10
Lunch: Kycklinggryta med champinjonsås med ris/potatis och slottsgrönsaker
Efterrätt: Blåbärssoppa med tunn grädde och skorpa
Kvällsmat: Varma mackor med ost /skinka, sallad och dressing
Lördag 29/10
Förrätt: Ost/skinksnitt
Huvudrätt: Bœuf bourguignon, ris/potatismos, grönsallad med brödskiva
Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde och rån
Kvällsmat: Hamburgare med bröd, dressing, pommes frites med tomat och gurksallad
Söndag 30/10
Örtbakad kycklingfilé, rotfruktsgratäng med skivade tomater
Efterrätt: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Champinjonsoppa med ost- och skinktoast

Måndag 31/10
Lunch: Isterband, stuvad potatis med kokta morötter
Efterrätt Aprikoskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Varm o´boy med vispad grädde och skinksmörgås med mimosasallad
Tisdag 1/11
Lunch: Panerad fisk, kokt potatis och gröna ärtor med citronklyfta
Efterrätt: Aprikoshalvor med tunn grädde
Kvällsmat: Stuvad spenat, ägghalva med smörgås med köttpålägg
Onsdag 2/11
Lunch: Biff á la Lindström, kokt potatis, gräddsås med kokta grönsaker
Efterrätt Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 3/11
Lunch: Gulaschsoppa med ostsmörgås
Efterrätt: Ostkaka med vispgrädde och hallonsylt
Kvällsmat: Raggmunk, stekt fläsk med lingon och rårivna morötter