Meny
Beläget vid hamnbassängen nära havet och Citadellets slottspark i centrala Landskrona.
Välkommen till bords!
Här kan du se vad vi serverar på Kassakroken.
Med reservation för ändring.
Meny
Alternativrätt: Pastasås Bianco med pasta och sallad
Fredag 2/6
Lunch: Kycklinggryta Alfredo med pasta
Efterrätt: Björnbärskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Ägg och sill smörgås ,gräddfil med sallad, gurka och tomat
Lördag 3/6
Förrätt: Crêpes med köttfärs
Varmrätt: Fiskgryta med tomat och vitsås, pressad potatis och gröna ärtor
Efterrätt: Bananasplit
Kvällsmat: Lasagne med sallad ,tomat och paprika
Söndag 4/6
Lunch: Kotlettrad med bearnaisesås, klyftpotatis, brysselkål och äpplemos
Efterrätt: Nyponsoppa med en klick vispgrädde med skorpa
Kvällsmat: Korv med bröd, senap och ketchup och rostad lök
Måndag 5/6
Lunch: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingon med kokta morötter
Efterrätt: Fruktcocktail och tunn grädde
Kvällsmat: Fläskpannkaka med lingonsylt och rårivna morötter
Tisdag 6/6
Lunch: Strömming med ansjoviskrydda sås med potatismos och rårivna morötter
Efterrätt: Konserverad aprikoser med vispgrädde Kvällsmat
Oxpytt med rödbetor
Onsdag 7/6
Lunch: Fläskkorv, stuvad vitkål ,kokt potatis, med tomatskivor
Efterrätt: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 8/6
Lunch: Högsbosopppa med skink/ostsmörgås
Efterrätt: Pannkaka med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Laxpudding med skirat smör
Alternativrätt: Korvgryta med tomat och basilika med spaghetti och sallad
Fredag 9/6
Lunch: Stekt fläsk med bruna bönor och kokta morötter
Efterrätt: Päronkräm med tunn grädde
Kvällsmat: Tacopaj med sallad och dressing
Lördag 10/6
Förrätt: Ostsnitt
Varmrätt: Kycklinggryta grön curry med kokosmjölk, ris och strimlad gurka och tomat
Efterrätt: Krossad digestivekex, vaniljvisp/glass med konserverad frukt
Kvällsmat: Räksmörgås med sallad, gurka, tomat, citronskiva och majonnäs
Söndag 11/6
Lunch: Plommonjärpe, gräddsås, kokt potatis, lingon och grönsaksblandning
Efterrätt: Äpplekaka med vaniljsås
Kvällsmat: Varm oboy med gräddklick smörgås med mimosasallad
Måndag 12/6
Lunch: Stekt falukorv, potatismos, senap, ketchup, lingon och sallad med tomat och gurka
Efterrätt: Fruktsoppa med vispad grädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med ost/skink toast
Tisdag 13/6
Lunch: Laxbiff med dill, citronsås och klyftpotatis och gröna ärtor
Efterrätt Hallonkräm med tunn grädde
Kvällsmat: Hemmalagad ugnspannkaka med förstekt bacon och lingon
Onsdag 14/6
Lunch: Kycklingpannbiff, löksås, kokt potatis och sommarblandning grönsaker
Efterrätt: Rabarberkräm med tunn grädde
Kvällsmat: Mannagrynsgröt med smörgås
Torsdag 15/6
Lunch: Fisksoppa och smörgås
Efterrätt: Ostkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Kassler med stuvad spenat och kokt potatis
Alternativrätt: Dillköttsgryta, kokt potatis, kokta morötter med inlagd rödbeta
Fredag 16/6
Lunch: Köttfärslimpa, champinjonsås, kokt potatis med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbsmousse med vispad grädde och rån
Kvällsmat: Kroppkakor ed smält smör och lingon med rårivna morötter
Lördag 17/6
Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Kycklingfilé med pommes frites, bearnaisesås och grönsallad
Efterrätt: Marängsviss
Kvällsmat: Janssons frestelse med ägghalva och smörgås
Söndag 18/6
Lunch: Örtkalkon, potatisgratäng med bearnaisesås med kokta grönsaker
Efterrätt: Glass med strössel
Kvällsmat: Sill och ägg kokt potatis med gräddfil
Måndag 19/6
Lunch: Köttfärssås, spaghetti med skivad tomat
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk med lingon och rårivna morötter
Tisdag 20/6
Lunch: Fiskgryta med vitvinssås med potatismos med rårivna morötter
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Varm oboy med vispad grädde och köttbullesmörgås med rödbetssallad
Onsdag 21/6
Lunch: Korvgryta med dill och pepparrot med ris med kokta grönsaker
Efterrätt: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt med fruktsoppa och smörgås
Torsdag: 22/6
Lunch: Gulaschsoppa med crème fraiche-klick med ostsmörgås
Efterrätt: Ostkaka med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Köttbullar med makaroner, ketchup med tomatskivor
_____________________________________
Alternativrätt: Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon
Fredag 23/6
Lunch: Kycklinggryta Alfredo med pasta
Efterrätt: Blåbärssoppa med grädde och skorpa
Kvällsmat: Prinskorv, stuvad spenat, kokt potatis med ägghalva
Lördag 24/6
Förrätt: Skinksnitt med mimosasallad
Varmrätt: Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och grönsallad
Efterrätt: Bananasplit
Kvällsmat: Chili con carne med ris och grönsallad
Söndag 25/6
Lunch: Fläskkarre, äppelsås, kokt potatis, äpplemos, sviskon och grönsaksblandning
Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Fläskpannkaka med lingon och rårivna morötter
Måndag 26/6
Lunch: Stekt falukorv, senapssås, kokt potatis med kokta morötter
Efterrätt: Skogsbärskompott med tunn grädde
Kvällsmat: Köttfärsfylld pannkaksrulle med sallad
Tisdag 27/6
Lunch: Laxbullar med gräslökssås med potatis och gröna ärtor
Efterrätt: Konserverad frukt med tunn grädde
Kvällsmat: Ägg och sill smörgås med gräddfil
Onsdag 28/6
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och tomatskivor
Efterrätt: Björnbärskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 29/6
Lunch: Blomkålssoppa med ost/skinksnitt
Efterrätt: Ostkaka med vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Varma smörgåsar med ost skinka med sallad, tomat och gurka med dressing
_____________________________________
Alternativrätt: Chili con carne med ris och ljust bröd
Fredag 30/6
Lunch: Köttbullar, potatismos, gräddsås med lingon och bukettgrönsaker
Efterrätt: Glass med strössel
Kvällsmat: Kroppkakor, smält smör, lingonsylt och rårivna morötter
Lördag 1/7
Förrätt: Ägg och sill snitt
Kokt Lax med citronsås, potatis, citronskiva och gröna ärtor
Efterrätt: Marängsviss
Kvällsmat: Risgrynsgröt med saftsoppa
Söndag 2/7
Lunch: Fläskfilé med hasselbackspotatis bearnaisesås/rödvinssås och haricot verts
Efterrätt: Varma päronhalvor med after eight
Kvällsmat: Varm oboy med vispad grädde och mimosa smörgåsar
Måndag 3/7
Lunch: Flygande Jakob med ris och grönsallad
Efterrätt: Annanaskross med tunn grädde Kvällsmat
Spenatsoppa med ägghalva och skinksmörgås
Tisdag 4/7
Lunch: Panerad fisk med pressad potatis, rårivna morötter och citronskiva
Efterrätt: Fruktsoppa med vispad grädde och skorpa
Kvällsmat: Oxpytt med stekt ägg och rödbetor
Onsdag 5/7
Lunch: Korvgryta med tomat och basilika med ris och grönsallad
Efterrätt: Päronkräm med tunn grädde
Kvällsmat: Raggmunk med stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
Torsdag 6/7
Lunch: Redd grönsakssoppa med varm smörgås med skinka och ost
Efterrätt: Pannkaka med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Stekt falukorv med stuvad vitkål, kokt potatis med tomatskivor
_____________________________________
Alternativrätt: Panerad fläskschnitzel med kokt potatis, champinjonsås med gelé
Fredag 7/7
Lunch: Spaghetti och köttfärssås med tomatklyftor
Efterrätt: Blåbärssoppa med tunn grädde och skorpa
Kvällsmat: Varma mackor med ost/skinka, sallad och dressing
Lördag 8/7
Förrätt: Sill och äggsnitt
Varmrätt: Boueuf Bourgognen ris/potatismos, grönsallad med brödskiva
Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde och rån
Kvällsmat: Hamburgare med bröd, dressing, pommes frites med tomat och gurk sallad
Söndag 9/7
Lunch: Örtkalkon med potatisgratäng, gräddsås och kokta grönsaker
Efterrätt: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Champinjonsoppa med ost- och skinktoast
Måndag 10/7
Lunch: Isterband, stuvad potatis med kokta morötter
Efterrätt Aprikoskräm med tunn grädde
Kvällsmat: Varm Oboy med vispad grädde och skinksmörgås med mimosasallad
Tisdag 11/7
Lunch: Panerad fisk, kokt potatis och gröna ärtor med citronklyfta
Efterrätt: krossad ananas med tunn grädde
Kvällsmat: Grönsaksbiffar med ratatouille
Onsdag 12/7
Lunch: Biff à la Lindström, kokt potatis, gräddsås med kokta grönsaker
Efterrätt Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Gröt med saftsoppa och smörgås
Torsdag 13/7
Lunch: Redd grönsakssoppa med skinksmörgås
Efterrätt: Ostkaka med vispgrädde och hallonsylt
Kvällsmat: Kassler, stuvad spenat, kokt potatis med grönsallad