Hem Arbeta hos oss

Våra medarbetare trivs och stannar länge

Som medarbetare i Forenede Care arbetar du i
en organisation där man vet att medarbetarna
är företagets viktigaste resurs. Att vara ett stort företag med familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag, och vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag.


Arbeta hos oss

Forenede Care är ett företag där man bryr sig om varandra, där trivsel och engagemang är i fokus. Vi erbjuder dig möjligheter till kompetens- och karriärutveckling samt friskvård och personalförmåner.


Stimulerande uppgifter, bra utbildning, eget ansvar och en egen utveckling är viktigt. Vi vill ju att du ska bli så bra som möjligt på det du gör hos oss. Det är bra för oss, bra för dig och bra för dem som tar emot din vård och omsorg.

Trivsel är som ringar på vatten

Om medarbetare som stannar länge är trivselmätare, då är Forenede Care är ett ovanligt trevligt och trivsamt företag att arbeta i. Medarbetare som trivs på jobbet – med chefer, kollegor och uppgifter – skapar många ringar på vattnet: bra stämning, rutiner som fungerar, kvalitet, trygghet, tillit, delaktighet, stimulerande och roliga aktiviteter. Trivsel är nyckeln till att våra kunder och deras anhöriga uppskattar det vi gör för dem.

Kompetens och utveckling

Erfarenhet och kompetens
Det är viktigt för oss att vår personal har den kompetens och erfarenhet som behövs för att utföra sitt arbete på bästa sätt så att våra kunder kan känna att de befinner sig i en trygg miljö. Vi arbetar enligt mottot: omtanke, vänlighet, service.

Du är med och utvecklar företaget
Hos oss möter du en öppen och tillåtande kultur. Med nya medarbetare välkomnas också nya idéer, det är så du bidrar till att utveckla företaget. Närhet till medarbetaren innebär även ett synligt och närvarande ledarskap som skapar delaktighet, engagemang och vi-känsla. På detta sätt skapar vi insikt i vad Forenede Care står för, och vår roll i förhållande till uppdragsgivare, kunder, anhöriga och samhället.