Hem Arbeta hos oss

Våra medarbetare trivs och stannar länge

På Forenede Care arbetar du i en organisation där vi vet att medarbetarna är vår viktigaste resurs. Att vara ett stort företag med familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag, och vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är idag.


Jobba hos oss

Forenede Care är ett företag där vi bryr oss om varandra med fokus på trivsel och engagemang. Vi är måna om att du ska trivas och erbjuder dig möjligheter till kompetens- och karriärutveckling samt personalförmåner som friskvård. Vi har kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna.

När du arbetar hos oss gör du skillnad för människor och samhället. Du är vår viktigaste resurs och ges därför stimulerande uppgifter, eget ansvar, utvecklingsmöjligheter och utbildningar. Vi vill helt enkelt att du ska få möjlighet att bli bäst på det du gör så att vi kan erbjuda den bästa vård- och omsorgen.

Kompetens och utveckling

Erfarenhet och kompetens
Vi värdesätter att du har den kompetens och erfarenhet som behövs för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt så att våra kunder känner att de är i en trygg miljö. Vi är därför måna om att du ges möjlighet att bredda din kompetens och att du kan hålla dig uppdaterad inom den senaste forskningen och rönen. Att arbeta med utbildning, kompetensutveckling och handledning är en väsentlig del av kvalitetsarbetet och våra medarbetares välmående och utveckling.

Du är med och utvecklar företaget
Hos oss blir du en del av en öppen och utvecklande kultur. Med nya medarbetare välkomnas också nya idéer, det är så du bidrar till att utveckla företaget. Närhet till dig som medarbetare innebär även ett synligt och närvarande ledarskap som skapar delaktighet, engagemang och vi-känsla. På detta sätt skapar vi insikt i vad Forenede Care står för och vår roll i förhållande till kunder, anhöriga, samhället och uppdragsgivare.


Trivsel är som ringar på vatten

På Forenede Care har vi roligt tillsammans och är snälla mot varandra samtidigt som vi gör skillnad.
Det är nog några av anledningarna till att medarbetare trivs hos oss och stannar länge. Medarbetare som trivs på jobbet – med chefer, kollegor och uppgifter skapar många ringar på vattnet: bra stämning, kvalitet, trygghet, tillit, delaktighet och roliga aktiviteter. Trivsel är nyckeln till att våra kunder och deras anhöriga uppskattar det vi gör för dem.

Karriärföretag

Forenede Cares motivering:

Hos Forenede Care står omsorg i centrum och medarbetarna är den viktigaste resursen. Genom kontinuerlig kompetens- och karriärutveckling visar Forenede Care sitt engagemang för medarbetarnas välbefinnande. Att arbeta hos Forenede Care innebär att göra verklig skillnad för människor och samhället samtidigt som du erbjuds stimulerande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter. Detta gör Forenede Care till ett självklart Karriärföretag.Så här går bedömningen till:

– Karriärsidor på webben
– Närvaro och kvalitet i sociala medier
– Aktiviteter gentemot studenter och Young Professionals
– Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar