Hem Hemsjukvård Uppsala

Hjälp med sjukvård i hemmet

Forenede Care erbjuder hemsjukvård i Uppsala kommun för den som inte kan ta sig till den vård eller hjälp man behöver oavsett ålder. Du kan få hjälp av vårt team om du har svårt att klara din vardag. Detta team består av legitimerad distriktssjuksköterska och sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut. Vi arbetar hälsofrämjande och fallförebyggande. Vi värdesätter vårt nära samarbete med hemtjänst då vi vill att du är i fokus.

Hemsjukvård med stor kompetens och varmt bemötande

Med tvärprofessionella team bedriver Forenede Care hälso- och sjukvård samt rehabilitering i hemmet. Vi utför omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser samt uppföljning och dokumentation enligt gällande lagstiftning. Teamet arbetar med att främja en god och säker vård. Arbetet präglas av ett salutogent, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt med den enskildes behov i centrum.

Forenede Care är familjeföretaget som värdesätter kvalitet och kompetens. Våra erfarna medarbetare stöttar dig i din vardag så att du kan bo kvar i ditt eget hem. I Uppsala bedriver vi hemtjänst, hemsjukvård samt hanterar natt- och larminsatser.

Hjälp oss att bli bättre

Det är viktigt för oss att du är nöjd. Vi tar gärna emot synpunkter för att ständigt kunna förbättra och utveckla vårt sätt att arbeta. Forenede Care har tydliga rutiner för hur synpunkter och eventuella klagomål ska hanteras. Klicka här för att komma till synpunktsformuläret på sidan om vårt Kvalitetsarbete.

Välkommen att kontakta oss!

Är du kund hos oss eller önskar kontakt med personalen inom hemsjukvården hänvisar vi dig till respektive enhet, se nedan.


BJÖRKLINGE HEMVÅRD
Område: Björklinge, Bälinge, Lövstalöt, Storvreta, Fullerö, Åkerlänna, Läby, Oxätra, Viksta, Tensta

EDDA HEMVÅRD
Område: Luthagen, Främre Luthagen, Rickomberga

FREJA HEMVÅRD
Område: Kungsgärdet, Kåbo, Eriksberg, Sävja, Nåntuna, Vilan, Bergsbrunna, Ultuna, Sunnersta, Vårdsätra, Gottsunda, Bäcklösa, Valsätra, Norby, Ulleråker, Rosendal

HAGUNDA HEMVÅRD
Område: Vänge, Vreta, Järlåsa, Jumkil, Börje, Hagby, Stenhagen, Kvarnbo, Ramstalund, Dalby, Berthåga, Librobäck, Flogsta, Ekeby

IDUN GUDRUN HEMVÅRD
Idun är särskilt inriktad på att hjälpa den som har en demensdiagnos.
Område: Centrum, Polacksbacken, Kungsängen

NJORD HEMVÅRD
Område: Fålhagen, Kvarngärdet, Kapellgärdet, Svartbäcken, Tunabackar, Bärby Hage, Höganäs

VILE HEMVÅRD
Område: Salabacke, Årsta, Slavsta, Gränby, Brillinge, Löten, Nyby, Gamla Uppsala, Fyrislund

JOURSJUKVÅRD
Mobil: 073-973 57 18

Verksamhetschef

Madelene Björck Verksamhetschef
Mobil: 073-973 57 18, vardagar kl. 08–16

Forenede Care
Hälso- och sjukvårdsinsatser
Kungsgatan 111
753 18 Uppsala