Hem Om oss

Familjeägt omsorgsföretag

Forenede Care är ett familjeägt vård och omsorgsföretag med tjänster inom äldreomsorg, hälso och sjukvård, personlig assistans och måltidsservice.
Många saker har förändrats sedan vi startade vår verksamhet 1959. En sak är dock oförändrad och ska så förbli: Vi utgår alltid från individen och de skillnader i behov som finns mellan människor. Det är det som gör oss till Forenede.

Vårt kvalitetsarbete

Vi lägger speciell vikt vid kompetens, hälso- sjukvårds- och omvårdnadsutbildad personal, näringsriktig kost samt kvalitetsutveckling.

Vår historia

Vi är en del av familjeägda Forenede Koncernen som startades 1959.

Ekonomi

Vår framgångsrika resa fortsätter.

Vår värdegrund

Fungerar som riktlinjer i verksamheten, för personalens förhållningssätt gentemot den enskilde samt inspirerar till kvalitetsutveckling.

Ledning

Kontaktuppgifter till ledningsgrupp och regionchefer.

Press

Pressrelaterade frågor.

Visselblåsarfunktion

Här kan du anmäla om du känner till några oegentligheter i Forenede Care.

Vill du ha vårt Nyhetsbrev?

Håll dig uppdaterad om Forenede Care.

Vi vill göra skillnad, för människor, för samhället och för framtiden.

Vår vision

På Forenede vet vi att alla människor är olika

Det som fungerar för en person fungerar inte nödvändigtvis för en annan. Därför utgår vi alltid från individens situation och skapar de bästa förutsättningarna för just den personen. Detta gäller hur vi arbetar med såväl kunder som våra medarbetare.

Och vad skulle hända om vi slutade se individen? Ja, då hade vi också missat möjligheten att göra en äkta skillnad för människor i deras vardag och liv. Det individanpassade hade blivit standardlösningar, våra kockar skulle sluta smaksätta maten –  och det skulle vara helt otänkbart för oss att lägga tid på att möta en önskan om att få sin sjuksäng utkörd under bar himmel. Och våra medarbetare? Om vi slutade se individen hade vi också slutat se deras potential, önskningar och vad de kan bidra med.