Hem Äldreomsorg Äldreboende Uppsala

Äldreboende Uppsala

På våra privata äldreboende i Uppsala kommun arbetar personalen dagligen med stort fokus på att hjälpa dig leva ett aktivt liv fyllt av glädjerika stunder. Här ser du de vårdboende i Uppsala du kan välja mellan när du vill bo hos oss. Läs gärna mer om dem innan du gör ditt boendeval. Oavsett vilket boende du väljer kommer du att bo tryggt och känna stor gemenskap här, precis som på våra övriga äldreboenden i Stockholm med omnejd, som till exempel våra äldreboenden i Solna.

Hemtrevligt med fin gemenskap

Våra privata äldreboende i Uppsala karaktäriseras, som alla våra vårdboenden, av en känsla av hemtrevnad och fin gemenskap. Här bemöts du alltid med stor respekt av medarbetare som har ditt välmående i fokus.

På uppdrag av kommunen

Du som inte längre klarar av att bo kvar hemma står inför en förändring och oroar dig kanske för att flytta till vad en del tänker på som ett ”ålderdomshem”. Uppsala Kommun har gett oss på Forenede Care förtroendet att ta hand om dig på bästa sätt och det är ett ansvar vi tar på största allvar. Alla våra medarbetare jobbar enligt devisen ”Omtanke, vänlighet och service”. Dessa är Forenede Cares värdeord och det både märks och känns: atmosfären på våra äldre- och omsorgsboende i Uppsala är gemytlig och bjuder på glädje i vardagen.

Privat äldreboende i Uppsala – samma avgift

När du väljer ett privat äldreboende i Uppsala betalar du samma avgifter som för kommunala boenden. Läs gärna mer om vad det kostar att bo på äldreboende.

Äldreboenden på andra orter

Utöver våra vårdboende i Uppsala, hittar du oss även på många av Sveriges orter där vi har avtal med kommunen för att driva vård- och omsorgsboende. Vill du veta mer om var vi finns och hur vi arbetar enligt modellen omtanke, service och vänlighet är du välkommen att läsa mer om våra äldreboenden här.