Hem Äldreboenden Skåne

Äldreboende Skåne

Vi erbjuder flera privata äldreboenden i stora delar av Skåne. Oavsett vilket av våra boenden du väljer kan du känna dig trygg med att personalen har fullt fokus på att ta hand om de boende – alltid med utgångspunkt i våra gemensamma värderingar om service, omtanke och vänlighet. Välkommen att jämföra våra privata äldreboenden i Skåne nedan.

Trivsamt och bra äldreboende i Skåne (privat)

Vårt mål är att erbjuda Skånes bästa äldreboende i privat regi för att du som bor hos oss, och du som är närstående, ska kunna fortsätta leva livet på ett meningsfullt och glädjefyllt sätt. Vi jobbar på flera olika plan för att uppnå vårt mål. Här kan du läsa om tre områden vi fokuserar på och som vi anser vara nödvändiga för att få till ett riktigt bra äldreboende i Skåne och på övriga orter där vi är verksamma med våra privata äldreboenden.

Omsorgsfull personal

Alla våra medarbetare är i första hand medmänniskor. Vi delar de värderingar som också är Forenede Cares värdegrund; omtanke, vänlighet och service. Det innebär att vår omsorg präglas av ett genuint engagemang i att hjälpa dig som bor hos oss på ett av våra privata äldreboenden i Skåne, ska ha möjlighet att fortsatt vara aktiv och trivas gott. Vi har stor förståelse för att alla vill leva sitt liv olika, och ser till så att du kan fortsätta med dina vanor, rutiner och intressen i största möjliga mån. Vår fantastiska personal sätter integritet och respekt främst.

Privat äldreboende fyllt med meningsfulla aktiviteter

Vi arbetar enligt ett koncept som vi kallar Leva Livet. Det innebär att vi aktivt jobbar för att du som bor hos oss ska kunna utveckla de intressen du haft hitintills i livet. På alla våra ålderdomshem i Skåne såväl som våra övriga ålderdomshem runtom i landet, uppmuntrar vi också till att du ska finna nya intressen på ålderns höst, vilket brukar uppskattas mycket både av boende och närstående.

Vi har inspiratörer som anpassar aktiviteter efter förmåga och önskemål. Det kan vara allt från att anordna en sommarfest eller vinprovning till att utöva gymnastik eller syssla med fotografering. Fördelarna är många med att välja ett privat äldreboende i Forenede Cares regi.

Glädjefyllda matstunder

Vi vill göra måltiden till en stund av social samvaro där du som bor hos oss får en härlig smakupplevelse och en mysig stund. Detta låter så självklart, men är något som kräver bra planering och resurser. På Forenede Care jobbar kockar, kostombud och dietister med det gemensamma målet att bjuda på både älskade och nya smaker som tillretts av näringsrika råvaror – och ett stort mått kärlek och engagemang. De är en viktig bidragande faktor till hur vi kan erbjuda trivsamma och bra äldreboende i Skåne.

Privata äldreboende i Skåne kostar inte mer

Att bo på ett av Forenede Care privata äldreboende i Skåne kostar inte mer än att bo på ett boende i kommunal regi. Eftersom vi har avtal med regionen har du rätt att välja något av våra vårdhem om du så önskar. Du kan läsa mer om avgifterna i vår artikel ”Vad kostar det att bo på äldreboende”.

Fler äldreboenden

Forenede Care är verksamma i flera delar av landet. Välkommen att utforska alla våra äldreboende och hur vi arbetar inom omsorg tillsammans med de olika kommunerna.