Hem Arbeta hos oss Praktisera hos oss

Gör skillnad för människor, samhället och framtiden.

Bli en del av det familjeägda vård och omsorgsföretaget

Forenede Care erbjuder verksamhetsförlagd utbildning/praktikplatser till de professioner som är verksamma i våra verksamheter. Vi är måna om att du ska trivas och få rätt förutsättningar för att du ska få ut så mycket som möjligt av din verksamhetsförlagda utbildning. Hos oss tar vi därför tillvara på just din kompetens och du får möjlighet att omsätta teorin i praktiken med hjälp av en engagerad handledare.

Vi samarbetar med flera olika lärosäten och skolor för att erbjuda platser för VFU/LIA hos oss. Du kan praktisera inom olika yrkeskategorier och specialistutbildningar. Vi har till exempel ett samarbete med fokus på specialistutbildade sjuksköterskor inom demens och vård av äldre. Då vi är måna om att det ska finnas tid och förutsättningar för dig att utvecklas under din praktik har vi ett begränsat antal platser.

Läs mer om Forenede Care via länken nedanför.

Gör skillnad som student

Vill du få de bästa förutsättningarna för att utvecklas under din verksamhetsförlagda utbildning och samtidigt bidra till en bättre vardag för många? Då kan Forenede Care vara rätt för dig!

Skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan.

Inget resultat

Prova att justera filtreringen