Hem Neptunigatan 59

Neptunigatan 59

På Neptunigatan 59 bor du centralt med närheten till havet och gröna parker.

Neptunigatan 59 i Malmö

Nybyggt äldreboende med 54 lägenheter i centrala Malmö.

Här finns det gemensamma balkonger som ger utsikt mot stadens puls och havets lugn. Något för alla helt enkelt.

Precis som på våra andra äldreboende uppmuntrar den omtänksamma personalen till anpassade aktiviteter och hjälper dig hitta sätt att finna glädje i vardagen.

Vill du komma på besök och titta på våra nya fina lokaler? Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Bild på boende Neptunigatan 59 i Malmö

Omsorg med omtanke

Leva Livet

Vi arbetar utifrån vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter utifrån att varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider och dina önskemål. Vi ser gärna att närstående och vänner deltar vid underhållning, utflykter, fester m.m.
Du och närstående har möjlighet att vara delaktiga i olika rådsfunktioner som kostråd, boenderåd och anhörigträffar.

God mat och dryck

Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.

Personal

Neptunigatan 59 är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal. Personalteamet består av undersköterskor, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. I teamet finns även verksamhetschef och Leva Livet-inspiratör.

Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan som regelbundet uppdateras.

Vi vill locka fram livsglädjen så att livet känns meningsfullt. Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Dina behov och önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

Hjälp oss att bli bättre

Det är viktigt för oss att du är nöjd. Vi tar gärna emot synpunkter för att ständigt kunna förbättra och utveckla vårt sätt att arbeta. Forenede Care har tydliga rutiner för hur synpunkter och eventuella klagomål ska hanteras. Klicka här för att komma till synpunktsformuläret på sidan om vårt Kvalitetsarbete.

Kontakt

Madelene Persson
Regionchef
Tel: 0733-150 117

Adress

Forenede Care
Neptunigatan 59
211 18 Malmö

 Jag är stolt över att vara en del av det här nya boendet och att få bidra till valfriheten i Malmö. Det bästa är läget med närhet till både hav och stad. Du kan välja att sätta dig på den ena balkongen mot vattnet och lugnet eller så sätter du dig på framsidan och känner stadens puls. Här finns något för alla.

Regionchef Madelene Persson