Hem Storängen, Dalgården

Storängen, Dalgården

Trivsam atmosfär med närhet till natur och stall i Storängsområdet. Inriktning/profil djur och hälsa.

Välkommen till Storängen, Dalgården

Dalgården är ett äldre- och demensboende beläget på Storängsområdet i utkanten av centrala Söderköping. På Dalgården finns det 32 lägenheter fördelat på två våningar.

Av de 32 lägenheterna är 16 lägenheter på nedre plan avsedda för personer med demenssjukdom. Verksamheten får sin mat vårt tillagningskök i Norrköping.

Storängen

På Storängsområdet finns även Tallgården och Gläntan med 36 lägenheter varav 12 är avsedda för korttidsvård. Läs mer om Tallgården och Gläntan här.

Totalt har verksamheterna på Storängen 68 lägenheter, fördelat på tre hus (Tallgården, Gläntan och Dalgården).

Bemanning

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via Geria Vårdcentral.

Hjälp oss att bli bättre

Det är viktigt för oss att du är nöjd. Vi tar gärna emot synpunkter för att ständigt kunna förbättra och utveckla vårt sätt att arbeta. Forenede Care har tydliga rutiner för hur synpunkter och eventuella klagomål ska hanteras. Klicka här för att komma till synpunktsformuläret på sidan om vårt Kvalitetsarbete.

Kontakt

Tommy Andersson
Verksamhetschef
Tel: 0121-150 10

Forenede Care
Storängen Dalgården
Dalgårdsvägen 1
614 32 Söderköping

Samordnare 070–308 05 19
Dalgården, nedre 0121-150 62
Dalgården, övre 0121-150 63
SSK Dalgården 0703-32 01 69

Inriktning
Äldreboende
Demensboende