Hem Storängen, Tallgården/Gläntan

Storängen, Tallgården/Gläntan

Vackert beläget i utkanten av centrala Söderköping. Inriktning/profil djur och hälsa.

Välkommen till Storängen, Tallgården/Gläntan

Tallgården och Gläntan är ett särskilt boende beläget på Storängsområdet i utkanten av centrala Söderköping. På Tallgården och Gläntan finns det totalt 36 lägenheter.

Tallgården och Gläntan sitter ihop och har vardera 18 lägenheter fördelat på två plan per hus. Samtliga har balkong eller uteplats. Tolv av lägenheterna på Gläntan är avsedda för korttidsvård.

Verksamheten får sin mat från vårt tillagningskök i Norrköping.

Storängen

På Storängsområdet finns även Dalgården med 32 lägenheter varav 16 är avsedda för personer med demenssjukdom. Läs mer om Dalgården här.

Totalt har verksamheterna på Storängen 68 lägenheter, fördelat på tre hus (Tallgården, Gläntan och Dalgården).

Bemanning

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via Geria Vårdcentral.

Hjälp oss att bli bättre

Det är viktigt för oss att du är nöjd. Vi tar gärna emot synpunkter för att ständigt kunna förbättra och utveckla vårt sätt att arbeta. Forenede Care har tydliga rutiner för hur synpunkter och eventuella klagomål ska hanteras. Klicka här för att komma till synpunktsformuläret på sidan om vårt Kvalitetsarbete.

Kontakt

Tommy Andersson
Verksamhetschef
Tel: 0121-150 10

Forenede Care
Storängen Tallgården/Gläntan
Storängsparken 19
614 32 Söderköping

Samordnare 070–308 05 19
Gläntan 0768-78 01 19 SSK
SSK Tallgården 0702-41 56 01
Gläntan 0121-150 68
Tallgården 0121-150 64

Inriktning
Äldreboende
Korttidsboende