Hem Äldreomsorg Äldreboende Östersund

Äldreboende Östersund

Forenede Care erbjuder privat äldreboende i Östersund genom avtal med kommunen. Hos oss kan du fortsätta leva livet även då du inte längre kan bo kvar i det egna hemmet. Vår omtänksamma personal gör allt för att fylla vardagen med glädje och meningsfulla, anpassade aktiviteter för att både boende och närstående ska trivas. Här ser du alla våra äldreboenden i Östersunds Kommun, bland annat Björkbacka Östersund som är ett av våra omtyckta boenden. Ta en titt och läs mer om de olika inriktningarna.

Vi gör det lätt att trivas

Många äldre oroar sig för att ”hamna på ålderdomshem”. Östersunds Kommun har gett oss i uppdrag att ta hand om sina äldre, något som vi är mycket stolta över. Vi erbjuder därför ett riktigt hemtrevligt vårdboende i Östersund, där du tillåts fortsätta leva livet på ålderns höst. En plats där du tas du emot av den härliga personalen, som gör allt för att du ska känna dig som hemma.

Vi lägger stor vikt vid att fylla dagarna med mening och sammanhang och för att anpassa aktiviteter efter dina personliga preferenser. Välkommen att titta närmare på våra tre äldreboende i Östersunds Kommun här ovanför. Hör av dig direkt till boendet för att boka in ett besök.

Privat äldreboende i Östersund Kommun till samma pris

Ett privat äldreboende i Östersund Kommun via Forenede Care kostar inte mer än ett kommunalt boende, då du betalar precis samma avgift. Läs mer i vår guide: Hur mycket kostar det att bo på äldreboende?

Äldreboende i hela landet

Visste du att Forenede Care är verksamma inom omsorg runtom hela landet? Här hittar du alla våra äldreboende i Sverige – välkommen att utforska våra verksamheter!