Hem Äldreomsorg Äldreboenden Tomelilla

Äldreboende Tomelilla

Våra äldreboenden i Tomelilla Kommun genomsyras av våra ledord: omtanke, vänlighet och service. Den fantastiska personalen hjälper till att aktivera dig i vardagen för att skapa glädjefyllda stunder och god gemenskap. Här kan du läsa mer om var och ett av våra äldreboenden i Tomelilla Kommun.

Bo hemtrevligt på våra vårdboenden i Tomelilla

Vårt mål är att ge dig som inte längre kan bo kvar hemma ett hemtrevligt boende i Tomelilla, där du får den omsorg och tillsyn du behöver för att känna dig trygg. Men vi vill mer än så – du ska även få en meningsfull, social samvaro. På våra boenden i Tomelilla jobbar vi därför med att uppmuntra till aktiviteter som du har glädje av. Självklart bjuder vår fina personal på ett gott skratt och samtal som engagerar i den mån det är möjligt. Här ska du känna dig som hemma och alltid vara trygg och bekväm.

Välkommen på besök hos ett av våra vårdboenden i Tomelilla!

Äldreboende på uppdrag av Tomelilla Kommun

Vi har avtal med Tomelilla Kommun för våra äldreboenden och du kan tryggt välja att bo här till samma avgift som övriga boenden. Du kan läsa mer på vår informationssida: Vad kostar det att bo på äldreboende?

Byavångshemmet Tomelilla

Byavångshemmet Tomelilla erbjuder ett boende i hjärtat av staden, bara ett stenkast från den lokala parken. På Byavången kommer du att välkomnas av våra fina medarbetare som genomsyras av medkänsla och vänlighet, och som gör det till sin dagliga uppgift att inspirera till glädje och skapa aktiviteter som är skräddarsydda för dig.

Valkyrian

Valkyrian Tomelilla erbjuder närhet till både stadens puls och naturens lugn. Här finns en inbjudande och skyddad innergård, perfekt för fika och socialisering. Vår personal är hängiven att ge service, omtanke och vänlighet, allt i linje med Forenede Cares värdegrund.

Vi finns över hela landet

Vi bedriver verksamheter inom omsorg på flera platser i landet. Läs mer om var vi finns och hitta ett privat äldreboende.

Välkommen till Forenede Care Tomelilla!