Hem Äldreomsorg Äldreboenden Tomelilla

Äldreboende Tomelilla

Våra äldreboenden i Tomelilla genomsyras av våra ledord; omtanke, vänlighet och service. Den fantastiska personalen hjälper till att aktivera dig i vardagen för att skapa glädjefyllda stunder och god gemenskap. Här kan du läsa mer om vart och ett av våra äldreboenden i Tomelilla Kommun.

Bo hemtrevligt på våra boenden i Tomelilla

Vårt mål är att ge dig som inte längre kan bo kvar hemma ett hemtrevligt alternativ där du får den omsorg och tillsyn du behöver för att känna dig trygg. Men vi vill mer än så – du ska även få en meningsfull, social samvaro. På våra boenden i Tomelilla jobbar vi därför med att uppmuntra till aktiviteter som du har glädje av. Självklart bjuder vår fina personal på ett gott skratt och samtal som engagerar i den mån det är möjligt. Hos oss ska du känna dig som hemma, trygg och bekväm.

Välkommen att besöka något av våra vårdboenden i Tomelilla!

Äldreboende på uppdrag av Tomelilla Kommun

Vi har avtal med Tomelilla Kommun för våra äldreboenden och du kan tryggt välja att bo här till samma avgift som övriga boenden. Du kan läsa mer på vår informationssida: Vad kostar det att bo på äldreboende?

Vi finns över hela landet

Vi bedriver verksamheter inom omsorg på flera platser i landet. Du kan läsa mer om var vi finns och hitta ett privat vårdhem här. Välkommen till Forenede Care Tomelilla!