Hem Äldreomsorg Äldreboenden Landskrona

Äldreboende Landskrona

Våra äldreboende i Landskrona drivs med fokus på att skapa en meningsfull vardag, glädje och trygghet, vilka är klassiska kännetecken för oss på Forenede Care. Landskrona Kommun har avtal med Forenede Care och här ser du vilka äldreboenden i Landskrona som du kan välja mellan. Klicka dig in på respektive boende för att få mer information.

Forenede Care Landskrona: äldreboende med utsikt över havet och Ven

Har du bott delar av, eller hela livet, med närhet till havet i Landskrona bjuder våra äldreboende på en bekant utsikt. Ett av våra äldreboenden i Landskrona ligger precis vid hamnbassängen och det andra har utsikt över både havet och Ven från takterrassen. Kika gärna närmare på våra olika vårdboenden: Kassakroken och Segergatan.

Landskronas privata äldreboende med familjekänsla

Vill du bo kvar i Landskrona på ett äldreboende med personal som tar hand om dig med omtanke, vänlighet och service som ledstjärnor? Då är Forenede Care rätt plats för dig. Vi erbjuder privat äldreboende i Landskrona, det innebär att du som bor hos oss betalar normal taxa samtidigt som du är i goda händer. Det är lätt att känna sig som en del av familjen här. Välkommen till ditt nya hem!

Äldreboenden på andra orter

Du hittar Forenede Care´s äldreboenden på flera platser i Skåne, som exempelvis våra äldreboenden i Vellinge, Tomelilla eller inte minst våra äldreboenden i Malmö. Vill du ha mer information om hur vi arbetar på våra äldreboenden är du välkommen att läsa mer här.

Hitta oss på fler orter

Vi erbjuder omsorg runt om i Sverige och du hittar alla våra vårdhem här. Välkommen att utforska våra äldreboenden!