Hem Äldreomsorg Äldreboenden Vellinge

Äldreboende Vellinge

Forenede Care har flera äldreboende i Vellinge Kommun, både i Vellinge tätort och omgivande orter; Skanör, Falsterbo och Höllviken. Kika runt bland våra äldreboenden nedan för att hitta en plats som passar dig och din närstående. Oavsett vilket av våra äldreboende i Vellinge du väljer kommer du att få uppleva den trivsamma gemenskapen och den trygga miljön.

Ett hem att trivas i

Forenede Care har fått förtroendet att driva Vellinge Kommuns äldreboenden, och det är ett förtroende vi är stolta över. Här kan vi nu erbjuda privata vårdboenden där du som bor hos oss uppmuntras till aktiviteter; både sådana du varit intresserad av genom livet och sådana du är nyfiken på.

Vårdboenden som genomsyras av omtanke, vänlighet och service

Våra värdeord – omtanke, vänlighet och service – ligger till grund för hur vi jobbar och här bemöts du och dina närstående med värdighet och respekt i vardagen. Bo kvar i Vellinge Kommun – äldreboende att trivas på i Skanör, Falsterbo, Höllviken, Vellinge tätort och kringliggande landsbygd.

Övriga boenden

Vi är ett av Sveriges största företag inom omsorg och har flera fina vårdhem runt om i landet. Vill du veta mer om var vi finns kan du läsa om alla våra privata äldreboende här. Tack vare de avtal vi har med kommunerna behöver du aldrig betala mer än normal taxa för din plats på något av våra vårdboenden.