Hem Omtankens hus dagverksamhet

Omtankens hus dagverksamhet

Målet är att du ska få en trevlig och meningsfull vistelse med stimulans, aktivering och gemenskap.

Välkommen till vår dagverksamhet

Målet med dagverksamhet är att du ska få en trevlig och meningsfull vistelse, stimulans, samvaro och gemenskap. Syftet är även att erbjuda anhöriga tillfällig avlösning. För att delta på dagverksamheten krävs ett biståndsbeslut från Vellinge kommun.

Vi arbetar och stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dina vanor och intressen. Aktiviteterna utgår ifrån att varje människa och varje möte är viktigt och unikt.

Dagverksamhet erbjuds helgfria vardagar kl. 9-15. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår. Du betalar själv för din lunch som vi får levererad från Postgården i Höllviken men äter tillsammans i dagverksamhetens lokaler.

Exempel på aktiviteter är högläsning, musik/dans, spel, korsord, gymnastik och fysisk aktivitet utomhus. Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider. Dagverksamheten har möjlighet att delta i aktiviteter och underhållning på vård- och omsorgsboendet Omtankens hus.

Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående, om du önskar, sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan som regelbundet uppdateras.

Personal

På dagverksamheten arbetar utbildad vård och omsorgspersonal.

Forenede Care
Omtankens hus Dagverksamhet
Kungstorpsgränden 3
236 32 Höllviken

Tel. 0736-85 80 15

Kontakt

Marie Doggart Verksamhetschef
Tel. 0733-150 121