Hem Postiljonen dagverksamhet

Postiljonen dagverksamhet

Målet är att du ska få en trevlig och meningsfull vistelse med stimulans, aktivering och gemenskap.

Välkommen till Postiljonen dagverksamhet

Målet med dagverksamhet är att du ska få en trevlig och meningsfull vistelse, stimulans, samvaro och gemenskap. Syftet är även att erbjuda anhöriga tillfällig avlösning. För att delta på dagverksamheten krävs ett biståndsbeslut från Vellinge kommun.

Vi arbetar och stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dina vanor och intressen. Aktiviteterna utgår ifrån att varje människa och varje möte är viktigt och unikt.

Dagverksamhet erbjuds måndag till fredag. Frukost/förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår. Det finns möjlighet att äta lunch i restaurangen Postgården och den betalar du själv.

Exempel på aktiviteter är högläsning, musik/dans, spel, korsord, gymnastik och fysisk aktivitet utomhus. Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider. Dagverksamheten har möjlighet att delta i aktiviteter och underhållning på vård- och omsorgsboendet Postiljonen och aktivitetscenter Postgården.

Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående, om du önskar, sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan som regelbundet uppdateras.

Personal

På dagverksamheten arbetar utbildad vård och omsorgspersonal.

Forenede Care
Postiljonen Dagverksamhet
Videholms allé 3A
236 31 Höllviken

Tel: 070-991 54 89

Kontakt

Rose-Marie Holmberg
Verksamhetschef
Tel: 0733-150 183