Hem Forenede Care Uppsala

Trygga omsorgstjänster

Här hittar du trygga omsorgstjänster för behov som kan uppstå i din eller din närståendes liv. Våra verksamheter sträcker sig från social omsorg till äldrevård – vi finns med dig för att underlätta din vardag när du behöver det som mest.

Våra drygt 800 medarbetare i Uppsala utgår från dina behov och önskemål enligt mottot ”omtanke, vänlighet och service”. Därmed är ditt välbefinnande alltid i fokus, och genom att vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar skapar vi grunden för en trivsam gemenskap.

Vård och omsorg dygnet runt

Forenede Care har sedan 2006 drivit både hemtjänst och särskilda boenden i Uppsala kommun. Liljefors torg 4 är Forenede Cares och Uppsalas första Silviacertifierade vård- och omsorgsboende. 2020 tilldelades boendet Uppsala Kommuns Kvalitetspris medan vårt andra boende i kommunen, Ferlin äldreboende, vann Uppsala kommuns Omsorgspris. Något vi är mycket stolta över och ser som ett kvitto på att vi levererar den höga servicenivå vi tagit sikte på.

Forenede Care Uppsala hemtjänst bedriver vård och omsorg dygnet runt vilket innebär att du som väljer oss får samma utförare hela dygnet. Våra medarbetare har specialistkunskap i demensvård och vi erbjuder även flerspråkig hemtjänst.

Kontakta Forenede Care i Uppsala

Forenede Care har avtal med Uppsala kommun, vilket innebär att vi hjälper dig som fått beslut från en biståndshandläggare på kommunen. Självklart bistår vi dig med rådgivning kring hur du ansöker och upplysningar om våra olika verksamheter. Kontakta oss på Forenede Care i Uppsala – välkommen med dina frågor!

Läs mer om våra verksamheter i Uppsala

Vård och omsorgsboende

Äldre personer som inte längre klarar av att bo kvar i det egna hemmet kan ansöka om en plats på något av Forenede Cares äldreboenden i Uppsala. Läs mer om de olika vårdboendena i kommunen och hur vi jobbar för att skapa en meningsfull vardag.

Hemtjänst

Du som är äldre och behöver stöd för att klara vardagen i det egna hemmet kan få hjälp genom hemtjänsten. Här kan du läsa mer om Forenede Cares hemtjänst i Uppsala och se alla våra hemtjänstenheter i kommunen.

Hemsjukvård

Kan du inte ta dig till din vårdgivare kan du få hjälp med viss sjukvård i ditt hem – oavsett ålder. I Forenede Cares hemsjukvård i Uppsala jobbar vårdpersonal som kan göra hembesök, exempelvis arbetsterapeuter och sjuksköterskor.

Ledsagning

Du som behöver en hjälpande hand kan ansöka om Ledsagning i Uppsala. Det finns inte bara stor erfarenhet från vård och omsorg bland våra ledsagare, utan också en bred språkkompetens. Att kunna kommunicera på ditt hemspråk underlättar ofta vardagen lite mer.

personlig assistans m

Personlig assistans

Forenede Care i Uppsala erbjuder personlig assistans som är utformad utifrån dina behov och önskemål. Läs gärna mer om hur vi arbetar efter ledorden Närhet, Trygghet och Återkoppling.