Hem Hemtjänst Mantorp

Hemtjänst Mantorp

Vi erbjuder insatser för att hjälpa dig att leva livet så självständigt som möjligt och att bo kvar hemma så länge du själv önskar. Vårt mål är att erbjuda dig en hög livskvalitet och skapa en meningsfull dag efter dina behov, förutsättningar och önskemål.

Forenede Care driver hemtjänst på uppdrag av Mjölby kommun. Biståndsbeslut från kommunen behövs.

Omsorg utifrån dina behov och önskemål

All vård och omsorg anpassas utefter dina personliga önskemål så att du känner dig trygg med vår hjälp. Vår trevliga omtänksamma personal besöker dig i hemmet och stöttar dig för att få vardagen att fungera där hemma. Vi jobbar utifrån våra värdeord; ansvar, engagemang och omtanke, med dig som individ i centrum.

Vi erbjuder

Personlig omvårdnad, delegerad hemsjukvård, ledsagarservice, serviceinsatser och tilläggstjänster baserat på beviljade biståndsbeslut.

Geografiskt område: Mantorp med omnejd.

Tjänsterna för omvårdnad, delegerad hemsjukvård utförs dygnet runt alla dagar i veckan.

Personal och kompetens

Vi är en engagerad personalgrupp som består av undersköterskor, vårdbiträden, gruppledare och verksamhetschef. Tillsammans jobbar vi för att ge dig den bästa omsorgen och vården utifrån ditt biståndsbeslut.

Vår personal bär arbetskläder och ID-bricka.

Vi samarbetar med hemsjukvården i Mjölby kommun. Där arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans och de hjälper till med hälso- och sjukvårdsinsatser.

Din möjlighet att påverka

När du valt oss som utförare kontaktar vi dig för ett första möte. En genomförandeplan upprättas tillsammans med dig som beskriver dina behov och önskemål samt hur du vill att de ska tillgodoses. Dina närstående är välkomna att närvara.
Du kommer att få en kontaktperson och regelbundet går ni igenom hur du upplever de insatser vi utfört. Nya behov eller önskemål dokumenteras.

Kontakt

Elaine Wiklund
Verksamhetschef
Tel: 0790-99 83 91

Forenede Care Hemtjänst Mantorp
Hemvägen 3
595 58 Mantorp

Samordnare hemtjänst
Tel: 0702-71 97 41
Måndag-fredag kl. 06:45-15:15