Hem Social omsorg
social omsorg

Att klara sig själv med hjälp av andra

Varje människa har ansvaret för sitt eget liv, men ibland behöver man lite extra stöd på vägen. Då finns vi där med ett stöd så att du kan se lite ljusare på tillvaron i din livssituation..

FAMILJEBOENDE
Lillhem

Lillhem är ett övergångsboende för hemlösa män och kvinnor som har svårt att få tag på ett eget boende av andra orsaker än missbruk.ett eget boende av andra orsaker än missbruk

DYGNSBOENDE
Rönnbacken och Vallhem

Rönnbacken är ett dygnsboende för hemlösa kvinnor.


Vallhem är ett dygnsboende för hemlösa män.

AKUTBOENDE
Piletorp

Piletorp är ett akutboende för män och kvinnor från 18 år och uppåt, med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa.

NATTJOUR
Nattvilan

Nattvilan erbjuder akuta nattplatser för hemlösa personer (män och/eller par) som fyllt 20 år..

Akut hjälp med boende

Vi driver våra sociala boende med fokus, omtanke, vänlighet och service. Vi ser varje människas värde och strävar efter att varje gäst ska få uppleva trygghet.

Alla medarbetare arbetar med insikten om hur viktigt det är att möta våra gäster på ett sätt som skapar och bidrar till en trivsam miljö för alla gäster. Detta så att alla på boendet upplever att de är hemma om än för ett kort tag. Vi serverar näringsrik kvällsmat och frukost, värmande kaffe finns alltid.

Alla gäster har egna kontaktpersoner som tillsammans utformar stödinsatser som behövs. Vi ger alla våra gäster möjlighet att framföra synpunkter om maten, boendet, någon som arbetar hos oss eller något annat. Du får rena lakan och fräscha handdukar. Varmt välkommen till en tryggare vardag.