Hem Piletorp

Piletorp

Akutboende

Piletorp är ett akutboende för män och kvinnor från 18 år och uppåt, med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa.
Forenede Care driver Piletorp på uppdrag av Lunds kommun.

Ett hem, om än för ett kort tag

Vi driver Piletorp med samma fokus som alla Forenede Cares verksamheter; med omtanke, vänlighet och service. Vi ser varje människas värde och vi strävar dagligen efter att varje gäst ska få uppleva trygghet och lugn.

Alla medarbetare arbetar med insikten av hur viktigt det är att de hela tiden möter våra gäster på ett sätt som skapar en atmosfär som bidrar till en trivsam miljö för alla gäster. Detta så att alla på boendet upplever att Piletorp är ett hem, om än för ett kort tag. Vi serverar näringsrik lunch, kvällsmat och frukost vilken serveras med ett leende och vårt rykande heta kaffe finns alltid tillgängligt när andan faller på för den som önskar.

I en kall och hård värld vill Piletorp vara ljuset och värmen för de som behöver det som mest. Varje dag, året om.

Piletorp är ett akutboende för män och kvinnor från 18 år och uppåt, med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa. Här finns 22 platser för män i dubbelrum och 4 platser för kvinnor, två enkelrum och ett dubbelrum.

Kontakt

Malin Norrman
Verksamhetschef
Telefon: 046-274 24 00

Piletorp
Forenede Care
Snickarvägen 6
227 31 Lund