Meny
Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.
Välkommen till bords!
Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.
Meny
Vecka 45
Måndag 3/11
Lunch: Panerad fläskschnitzel med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad
Middag: Dessert: Kräm med mjölk Fläskkorv och rotmos
Tisdag 4/11
Lunch: Fiskgryta i tomatsås, kokt potatis, gröna ärtor
Dessert: Mandarinklyftor med grädde
Middag: Köttbullar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
Onsdag 5/11
Lunch: Kyckling Alfredo med pasta/ris, kokta grönsaker
Dessert: Citronmousse
Middag: Omelett och smörgås
Torsdag 6/11
Lunch: Morotssoppa och hembakat bröd
Dessert: Ostkaka med grädde och sylt
Middag: Oxpytt med stekt ägg, rödbetor
Fredag 7/11
Lunch: Stekt fläsk, potatis och bruna bönor
Dessert: Kladdkaka med grädde
Middag: Kokt korv med potatismos och sallad
Lördag 8/11
Lunch: Portergryta med kokt potatis
Dessert: Glass med topping
Middag: Janssons frestelse och smörgås
Söndag 9/11
Lunch: Fiskgryta med saffran, kokt potatis
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Middag: Italiensk kycklingbiff med potatis och gräddsås
Lunch kl. 12:00
Kvällsmat kl. 17:00
Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.
Med reservation för ändringar.