Meny

Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.

Välkommen till bords!

Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.

Meny

Vecka 45

Måndag 3/11
Lunch: Panerad fläskschnitzel med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad
Middag: Dessert: Kräm med mjölk Fläskkorv och rotmos

Tisdag 4/11
Lunch: Fiskgryta i tomatsås, kokt potatis, gröna ärtor
Dessert: Mandarinklyftor med grädde
Middag: Köttbullar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

Onsdag 5/11
Lunch: Kyckling Alfredo med pasta/ris, kokta grönsaker
Dessert: Citronmousse
Middag: Omelett och smörgås

Torsdag 6/11
Lunch: Morotssoppa och hembakat bröd
Dessert: Ostkaka med grädde och sylt
Middag: Oxpytt med stekt ägg, rödbetor

Fredag 7/11
Lunch: Stekt fläsk, potatis och bruna bönor
Dessert: Kladdkaka med grädde
Middag: Kokt korv med potatismos och sallad

Lördag 8/11
Lunch: Portergryta med kokt potatis
Dessert: Glass med topping
Middag: Janssons frestelse och smörgås

Söndag 9/11
Lunch: Fiskgryta med saffran, kokt potatis
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Middag: Italiensk kycklingbiff med potatis och gräddsås

Lunch kl. 12:00
Kvällsmat kl. 17:00


Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.

Med reservation för ändringar.