Meny

Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.

Välkommen till bords!

Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.

Meny

Vecka 38

Måndag 15/9-25
Lunch: Korvgryta med ris/potatis, sallad
Dessert: Kräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Broccolipaj och ostsmörgås

Tisdag 16/9-25
Lunch: Lunch: Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås, lingon, sallad
Dessert: Chokladpudding grädde
Kvällsmat: Oxpytt med stekt ägg och rödbetor

Onsdag 17/9-25
Lunch: Kräftfest – Kräftor, räkor, Västerbottenpaj, potatissallad, ost, kex, baguette, vispat smör
Dessert: Rabarber pannacotta
Kvällsmat: Köttbullar med kokt potatis, gräddsås, lingon

Torsdag 18/9-25
Lunch: Ärtsoppa
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Varm smörgås

Fredag 19/9-25
Lunch: Högrevsgryta och kokt potatis, kokta minimorötter
Dessert: Bärpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Räksmörgås, cider

Lördag 20/9-25
Lunch: Biff Lindström med kokt potatis, gräddsås, kokta grönsaker, cider
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Kvällsmat: Fläskkorv med stuvad potatis, kokt broccoli, senapssås, cider

Söndag 21/9-25
Lunch: Torskbiff med kokt potatis, citronsås, ärtor, sallad, cider
Dessert: Glass med topping
Kvällsmat: Fläskkorv kokt potatissallad, cider

Lunch kl. 12:00
Kvällsmat kl. 17:00


Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.

Med reservation för ändringar.