Meny

Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.

Välkommen till bords!

Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.

Meny

Vecka 46

Måndag 10/11
Lunch: Wallenbergare med potatis, gräddsås och kokta grönsaker
Dessert: Kräm med mjölk
Middag: Stekt falukorv med potatis, stuvad vitkål och grönsaker

Tisdag 11/11
Lunch: Panerad fisk med potatis, kall dillsås och rårivna morötter
Dessert: Persikahalvor med grädde
Middag: Pastagratäng med skinka, sallad

Onsdag 12/11
Lunch: Revben med potatis, gräddsås och kokta grönsaker
Dessert: Fruktsoppa med grädde
Middag: Stekt fläsk med potatis, löksås och kokta grönsaker

Torsdag 13/11
Lunch: Ärtsoppa med hembakat bröd
Dessert: Pannkaka med grädde och sylt
Middag: Kyckling och potatisgratäng, sallad

Fredag 14/11
Lunch: Köttfärssås med spagetti/potatis och sallad
Dessert: Pannacotta
Middag: Nuggets med pommes, vitlökssås, sallad

Lördag 15/11
Lunch: Torskbiffar med potatis, citronsås och grönsaker
Dessert: Päronhalvor med grädde
Middag: Kalvfärsbiffar, potatis, gräddsås, grönsaker

Söndag 16/11
Lunch: Pepparrots köttgryta med potatis och grönsaker
Dessert: Glass med topping
Middag: Kycklingpaj med sallad

Lunch kl. 12:00
Kvällsmat kl. 17:00


Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.

Med reservation för ändringar.