Meny
Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.
Välkommen till bords!
Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.
Meny
Vecka 13
Måndag 24/3
Lunch: Kokt fis med sparris och persiljesås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Kräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Köttbullar med stekt potatis och rödbetssallad
Tisdag 25/3
Lunch: Chili con carne med kokt potatis/ris och sallad
Dessert: Hallonsorbet
Kvällsmat: Omelett med sallad
Onsdag 26/3
Lunch: Spenatsoppa med ägghalva, hembakat bröd, smör och ost
Dessert: Paj med tillbehör
Kvällsmat: Potatisbullar med stekt bacon och sallad
Torsdag 27/3
Lunch: Isterband med dillstuvade potatis och grönsaker
Dessert: Stekta äppelklyftor med vaniljsås
Kvällsmat: Pizza med vitkålssallad
Fredag 28/3
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk
Dessert: Hallonmousse
Kvällsmat: Kycklingnuggets med pommes frites och currydressing, sallad
Lördag 29/3
Lunch: Kokt lax med vitvinssås kokt potatis och grönsaker
Dessert: Fruktcocktail med vispgrädde
Kvällsmat: Rimmad fläskbog och rotmos
Söndag 30/3
Lunch: Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och grönsaker
Dessert: Glass med topping
Kvällsmat: Kokt korv med potatissallad och tillbehör
Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.
Med reservation för ändringar.