Meny
Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.
Välkommen till bords!
Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.
Meny
Vecka 49
Måndag 2/12
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis remouladsås och grönsaker
Dessert: Kräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Potatisbullar och stekt bacon, sallad
Tisdag 3/12
Lunch: Korv Stroganoff med kokt potatis/ris och grönsaker
Dessert: Rabarberkompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Vårrullar med ris och wookgrönsaker
Onsdag 4/12
Lunch: Linssoppa med kokosmjölk, hembakat bröd, smör och ost
Dessert: Paj med tillbehör
Kvällsmat: Grekisk färsbiff med kokt potatis och tomat och grönsaksröra
Torsdag 5/12
Lunch: Ugnstekta revben med kokt potatis, gräddsås och grönsaker
Dessert: Fruktsoppa med vispgrädde
Kvällsmat: Potatisgratäng med kyckling, sallad
Fredag 6/12
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk
Dessert: Mandariner med vispgräddeKvällsmat: Ostpaj med sallad
Lördag 7/12
Lunch: Laxbiffar med dill, kokt potatis, kall dillsås och grönsaker
Dessert: Persika med vispgrädde
Kvällsmat: Örtkalkon med kokt potatis, champinjonsås och grönsaker
Söndag 8/12
Lunch: Fransk köttgryta med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med topping
Kvällsmat: Nasi Goreng med sweet chilisås
Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.
Med reservation för ändringar.