Meny

Centralt äldreboende med närhet till både stadens utbud och Stångån.

Välkommen till bords!

Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen. Helger och högtider firar vi med mat och dryck.

Meny

Vecka 49

Måndag 2/12
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis remouladsås och grönsaker
Dessert: Kräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Potatisbullar och stekt bacon, sallad

Tisdag 3/12
Lunch: Korv Stroganoff med kokt potatis/ris och grönsaker
Dessert: Rabarberkompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Vårrullar med ris och wookgrönsaker

Onsdag 4/12
Lunch: Linssoppa med kokosmjölk, hembakat bröd, smör och ost
Dessert: Paj med tillbehör
Kvällsmat: Grekisk färsbiff med kokt potatis och tomat och grönsaksröra

Torsdag 5/12
Lunch: Ugnstekta revben med kokt potatis, gräddsås och grönsaker
Dessert: Fruktsoppa med vispgrädde
Kvällsmat: Potatisgratäng med kyckling, sallad

Fredag 6/12
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk
Dessert: Mandariner med vispgräddeKvällsmat: Ostpaj med sallad

Lördag 7/12
Lunch: Laxbiffar med dill, kokt potatis, kall dillsås och grönsaker
Dessert: Persika med vispgrädde
Kvällsmat: Örtkalkon med kokt potatis, champinjonsås och grönsaker

Söndag 8/12
Lunch: Fransk köttgryta med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med topping
Kvällsmat: Nasi Goreng med sweet chilisås



Vegetarisk kost samt specialkost finns att beställa.

Med reservation för ändringar.