Hem Ekhöjden Aktiviteter

Aktiviteter

Beläget vackert på en höjd med utsikt, omgivet av träd, grönska och promenadstråk.

Leva Livet

Vi jobbar efter vår värdegrund och Leva Livet-koncept som stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dig, dina vanor, intressen och drömmar. Leva Livet-teamet arbetar med aktiviteter där varje människa och varje möte är viktigt och unikt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje.

På Ekhöjden vill vi att vår boende ska bibehålla sin aktivitetsförmåga och glädje därför har vi en Leva Livet inspiratör som planerar och utför både individuella aktiviteter och gruppaktiviteter.

Vi erbjuder gemensamma aktiviteter utifrån boendes intressen och aktivitetsförmåga samt nya aktiviteter få provas på. Leva Livet inspiratören gör ett aktivitetsschema för varje vecka som vi sätter upp på anslagstavlan på varje våningsplan.

På förmiddagarna utförs individuellt anpassade aktiviteter i mindre grupper som t.ex. promenader, Ekens-spa, Ekens-verkstad, spela spel med mera. På eftermiddagarna ordnas större gemensamma aktiviteter med hembakad fika i samband med musikunderhållning, tipspromenader, bio, femkamp, bowling med mera. Under sommaren erbjuder vi cykelturer som uppskattas mycket av både boende och anhöriga.

Kontakt

Leva Livet inspiratör
Tel: 070 087 67 99