Meny
Vår stora trädgård erbjuder flera trivsamma platser för samvaro och gemensamma aktiviteter.
Välkommen till bords!
Här kan du se vad vi serverar på Segevångsgården. Med reservation för ändring.
Meny
Vecka 6
Veckans alternativ: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Måndag 6 februari
Middag: Köttbullar, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt och ärtor
Dessert: Päronkräm med grädde
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra
Tisdag 7 februari
Middag: Kokt fisk med ägg och persiljesås, kokt potatis och sallad
Dessert: Skogbärskompott med grädde
Kvällsmat: Managrynspudding med saftsoppa
Onsdag 8 februari
Middag: Chicken á la King, pasta och grönsaker
Dessert: Blåbärssoppa med mjölk
Kvällsmat: Varm smörgås med varmchoklad
Torsdag 9 februari
Middag: Korvstroganoff, kokt potatis och broccoli
Dessert: Ananas med vispad grädde
Kvällsmat: Gulaschsoppa, crème fraiche och ostsmörgås
Fredag 10 februari
Middag: Fläskköttsgryta med curry och äpple, ris och sallad
Dessert: Äppelkräm med grädde
Kvällsmat: Hamburgare med bröd
Lördag 11 februari
Middag: Pannbiff, potatismos, rödvinssås och haricots verts
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Räksmörgås
Söndag 12 februari
Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor och morötter
Dessert: Våfflor, vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Västerbotenspaj, gräddfil och rödlök
Vecka 7
Veckans alternativ: Pannbiff, potatismos och brunsås
Måndag 13 februari
Middag: Oxbringa, rotmos, senap och broccoli
Dessert: Fruktsoppa, grädde och mandelbiskvier
Kvällsmat: Smörgås med kycklingröra
Tisdag 14 februari
Middag: Panerad fisk, potatismos, citronsås och grönsaker
Dessert: Rabarberkompott med grädde
Kvällsmat: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Onsdag 15 februari
Middag: Wallenbergare, potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt
Dessert: Fruktsallad med vispad grädde
Kvällsmat: Raggmunk, bacon och lingonsylt
Torsdag 16 februari
Middag: Korvgryta med dill och pepparrot, kokt potatis och sallad
Dessert: Äppelmos med grädde
Kvällsmat: Köttfärssoppa med ostsmörgås
Fredag 17 februari
Middag: Kycklinggryta med curry, ris och sallad
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Pizza
Lördag 18 februari
Middag: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis och ärtor
Dessert: Marängsviss
Kvällsmat: Lasagne, tomat och gurka
Söndag 19 februari
Middag: Köttgrytamed rotfrukter, kokt potatis och morötter
Dessert: Citronmousse
Kvällsmat: Köttbullsmörgås med rödbetssallad
Vecka 8
Veckans alternativ: Grönsakssoppa med ostsmörgås
Måndag 20 februari
Middag: Stekt falukorv, kokt potatis, senapssås och sallad
Dessert: Aprikoskompott med grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt med saftsoppa
Tisdag 21 februari
Middag: Fläskköttsgryta med pepparrotssås
Dessert: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Crepes, tomat och gurka
Onsdag 22 februari
Middag: Köttfärslimpa, potatismos, champinjonsås och sallad
Dessert: Nyponsoppa med vaniljkvarg
Kvällsmat: Varmsmörgås serveras med varmchoklad
Torsdag 23 februari
Middag: Flygande Jakob, ris, skivad banan och ärtor
Dessert: Skogbärskompott med grädde
Kvällsmat: Korv med bröd/potatismos
Fredag 24 februari
Middag: Bratwurstgryta med svamp och bacon, kokt potatis och sallad
Dessert: Fruktsallad med lätt vispad grädde
Kvällsmat: Sillamacka
Lördag 25 februari
Middag: Kokt fisk med sparris och persiljesås, pressad potatis och grönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Kassler, potatissallad och rostad lök
Söndag 26 februari
Middag: Plommonjärpar, potatismos, gräddsås, lingonsylt och smörgåsgurka
Dessert: Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra
Vecka 9
Veckans alternativ: Köttbullar, potatismos och brunsås
Måndag 27 februari
Middag: Köttkorv, rotmos, senap och broccoli
Dessert: Blåbärssoppa med mjölk
Kvällsmat: Potatisbullar, bacon och lingonsylt
Tisdag 28 februari
Middag: Pepparköttsgryta, kokt potatis och morötter
Dessert: Aprikoskräm med grädde
Kvällsmat: Ostkaka, vispad grädde och sylt