Meny
Vår stora trädgård erbjuder flera trivsamma platser för samvaro och gemensamma aktiviteter.
Välkommen till bords!
Här kan du se vad vi serverar på Segevångsgården. Med reservation för ändring.
Meny
Vecka 19
Veckans alternativ: Köttbullar, potatismos och brunsås
Måndag 8 maj
Middag: Korvgryta med dill och pepparrot, kokt potatis och sommarmix
Dessert: Päronkräm med grädde
Kvällsmat: Kroppkakor, skirat smör och lingonsylt
Tisdag 9 maj
Middag: Panerad fisk, potatismos, citronsås och grönsaker
Dessert: Hallonkräm med grädde
Kvällsmat: Raggmunk, bacon och lingonsylt
Onsdag 10 maj
Middag: Köttbullar, potatismos, gräddsås, lingonsylt och smörgåsgurka
Dessert: Ananas med vispad grädde
Kvällsmat: Ostkaka, vispad grädde och sylt
Torsdag 11 maj
Middag: Fläskkorv, kokt potatis, pepparrotssås och broccoli
Dessert: Glass med chokladsås
Kvällsmat: Blomkålssoppa med ostsmörgås
Fredag 12 maj
Middag: Kycklinggryta Alfredo, pasta och sallad
Dessert: Fruktsoppa med grädde
Kvällsmat: Crepes, tomat och gurka
Lördag 13 maj
Middag: Fläskkarré, klyftpotatis, gräddsås, äppelmos och ärtor
Dessert: Kanel stekta äpplen med vaniljkvarg
Kvällsmat: Lasagne, tomat och gurka
Söndag 14 maj
Middag: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis och morötter
Dessert: Varm päronhalva med vispgrädde
Kvällsmat: Västerbotenspaj, gräddfil och rödlök
Vecka 20
Veckans alternativ: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Måndag 15 maj
Middag: Örtbakad kyckling med klyftpotatis, bearnaisesås och haricotsverts
Dessert: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsoppa
Tisdag 16 maj
Middag: Kokt lax med vitvinssås, pressad potatis och ärtor
Dessert: Varm nyponsoppa med glass
Kvällsmat: Potatisbullar, bacon och lingonsylt
Onsdag 17 maj
Middag: Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
Dessert: Fruktsallad med vispad grädde
Kvällsmat: Äggröra med skinka och salladslök
Torsdag 18 maj
Middag: Fläskfilé med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad
Dessert: Chokladpudding med lätt vispad grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt, kanel, socker och mjölk
Fredag 19 maj
Middag: Oxbringa, kokt potatis, pepparrotssås och morrätter
Dessert: Päronkräm med grädde
Kvällsmat: Korv med bröd/potatismos
Lördag 20 maj
Middag: Kalvfärsbiff, potatismos, rödvinssås och grönsaker
Dessert: Pannkaka med glass
Kvällsmat: Sillamacka
Söndag 21 maj
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis och sallad
Dessert: Glass med chokladsås och bär
Kvällsmat: Lasagne, tomat och gurka
Vecka 21
Veckans alternativ: Pannbiff, kokt potatis och brunsås
Måndag 22 maj
Middag: Korvgryta med tomat och basilika, kokt potatis och ärtor
Dessert: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Grönsakssoppa med ostsmörgås
Tisdag 23 maj
Middag: Panerad fisk, citronsås, potatismos och sallad
Dessert: Blåbärssoppa med grädde
Kvällsmat: Ostkaka, vispad grädde och sylt
Onsdag 24 maj
Middag: Fransgryta, ris och sallad
Dessert: Ananas med vispad grädde
Kvällsmat: Smörgås med kycklingröra
Torsdag 25 maj
Middag: Kålbiffar, kokt potatis, gräddsås och sallad
Dessert: Rabarberkompott med grädde
Kvällsmat: Paj, tomat och gurka
Fredag 26 maj
Middag: Stekt strömning med potatismos, skirat smör med lingonsylt
Dessert: Nyponsoppa med grädde
Kvällsmat: Korv med bröd / potatismos
Lördag 27 maj
Middag: Kycklinggryta med citron och rosmarin, kokt potatis och sallad
Dessert: Våfflor med vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Kassler med potatissallad
Söndag 28 maj
Middag: Kokt fisk med tomat och dillsås, potatismos och ärtor
Dessert: Kanel stekta äpplen med vaniljkvarg
Kvällsmat: Champinjonsoppa med ostsmörgås
Vecka 22
Veckans alternativ: Lasagne, tomat och gurka
Måndag 29 maj
Middag: Korvgryta med dill och pepparrot, kokt potatis och broccoli
Dessert: Äpplemos och grädde
Kvällsmat: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Tisdag 30 maj
Middag: Wallenbergare, potatismos, skirat smör, lingonsylt och ärtor
Dessert: Björnbärskräm med grädde
Kvällsmat: Potatisbullar, bacon och lingonsylt
Onsdag 31 maj
Middag: Kycklinggryta Alfredo, pasta och grönsaker
Dessert: Blåbärssoppa med mjölk
Kvällsmat: Varm smörgås serveras med varm choklad
Torsdag 1 juni
Middag: Grillkorv, kokt potatis, stuvad vitkål och ärtor
Dessert: Aprikoskompott med grädde
Kvällsmat: Morotssoppa med ostsmörgås
Fredag 2 juni
Middag: Örtbakad kyckling, citronrisotto och romanabönor
Dessert: Nyponsoppa med vaniljkvarg
Kvällsmat: Crêpes, tomat och gurka
Lördag 3 juni
Middag: Köttfärslimpa, potatismos, champinjonsås och sallad
Dessert: Citronmousse
Kvällsmat: Västerbotenspaj, gräddfil och röd lök
Söndag 4 juni
Middag: Fläskfilé, potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts
Dessert: Varm päronhalva, after eight och lätt vispad grädde
Kvällsmat: Hamburgare med bröd
Vecka 23
Veckans alternativ: Köttbullar, potatismos och brunsås
Måndag 5 juni
Middag: Fläskköttsgryta med senap, ris och sallad
Dessert: Skogbärskompott med grädde
Kvällsmat: Äggröra med skinka och sommarlök
Tisdag 6 juni
Middag: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis och ärtor
Dessert: Rulltårta, persikor halvor och vispad grädde
Kvällsmat: Köttbullsmörgås med rödbetssallad
Onsdag 7 juni
Middag: Wallenbergare, potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt
Dessert: Äppelmos med grädde
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsoppa
Torsdag 8 juni
Middag: Korvgryta med tomat och basilika, pasta och sallad
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Pannkakor, vispad grädde och sylt
Fredag 9 juni
Middag: Kyckling med grön curry, ris och sallad
Dessert: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Paj, tomat och gurka
Lördag 10 juni
Middag: Stekt strömming, potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt
Dessert: Rabarberkompott med grädde
Kvällsmat: Prinskorv, potatissallad och rostad lök
Söndag 11 juni
Middag: Plommonjärpar, kokt potatis, gräddsås och sallad
Dessert: Fruktsallad med vaniljkvarg
Kvällsmat: Räksmörgås
Vecka 24
Veckans alternativ: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Måndag 12 juni
Middag: Köttkorv, kokt potatis, pepparrotssås och broccoli
Dessert: Päronkräm med grädde
Kvällsmat: Potatisbullar, bacon och lingonsylt
Tisdag 13 juni
Middag: Schnitzel, potatismos, champinjonsås och ärtor
Dessert: Blåbärssoppa med grädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa
Onsdag 14 juni
Middag: Dillköttsgryta, kokt potatis och morötter
Dessert: Aprikoskräm med grädde
Kvällsmat: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Torsdag 15 juni
Middag: Isterband, stuvad potatis och broccoli
Dessert: Nyponsoppa med vaniljkvarg
Kvällsmat: Risgrynsgröt med saftsoppa
Fredag 16 juni
Middag: Kycklinggryta, ris och sallad
Dessert: Fruktsoppa med grädde
Kvällsmat: Korv med bröd
Lördag 17 juni
Middag: Örtkalkon, klyftpotatis, äppelsås och brysselkål
Dessert: Våfflor, vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Sillamacka
Söndag 18 juni
Middag: Kokt fisk med citron och kapris, pressad potatis och sallad
Dessert: Äppelpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Västerbotenspaj, gräddfil och rödlök
Vecka 25
Veckans alternativ: Pannbiff, kokt potatis, brunsås och lingonsylt
Måndag 19 juni
Middag: Köttbullar, potatismos, gräddsås, lingonsylt och ärtor
Dessert: Äppelmos med grädde
Kvällsmat: Kalvsylta, kokt potatis och rödbetor
Tisdag 20 juni
Middag: Korvgryta med dill och pepparrot, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Blåbärssoppa med mjölk
Kvällsmat: Tomatsoppa med ostsmörgås
Onsdag 21 juni
Middag: Kålbiffar, potatismos, gräddsås och sallad
Dessert: Aprikoskräm med grädde
Kvällsmat: Raggmunk, bacon och lingonsylt
Torsdag 22 juni
Middag: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis, gelé och smörgåsgurka
Dessert: Ananas med vispad grädde
Kvällsmat: Smörgås med kycklingröra
Fredag 23 juni Midsommarafton
Middag: BUFFÉ
Dessert: Jordgubbar med grädde/glass
Kvällsmat: Janssons frestelse, ägghalva och knäckebröd
Lördag 24 juni Midsommardagen
Middag: Fläskfilé, kokt potatis, gräddsås, gelé och haricots verts
Dessert: Marängsviss
Kvällsmat: Laxsmörgås
Söndag 25 juni
Middag: Örtbakad kyckling, klyftpotatis, bearnaisesås och sallad
Dessert: Kanel stekta äpple med vaniljkvarg
Kvällsmat: Rostbiff, potatissallad och rostad lök
Vecka 26
Veckans alternativ: Grönsakssoppa med ostsmörgås
Måndag 26 juni
Middag: Korv stroganoff, ris och broccoli
Dessert: Skogbärskompott med grädde
Kvällsmat: Varma smörgåsar
Tisdag 27 juni
Middag: Panerad fisk, potatismos, citronsås och ärtor
Dessert: Varm nyponsoppa med glass
Kvällsmat: Crêpes, tomat och gurka
Onsdag 28 juni
Middag: Flygande Jakob, kokt potatis och sallad
Dessert: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt med saftsoppa
Torsdag 29 juni
Middag: Kycklingfilé, pasta, röd pestosås och haricots verts
Dessert: Hallonkräm med grädde
Kvällsmat: Grönsakssoppa med ostsmörgås
Fredag 30 juni
Middag: Kalops, kokt potatis, morötter och rödbetor
Dessert: Rabarberkompott med grädde
Kvällsmat: Hamburgare med bröd