Hem Segevångsgården Meny

Meny

Vår stora trädgård erbjuder flera trivsamma platser för samvaro och gemensamma aktiviteter.

Välkommen till bords!

Här kan du se vad vi serverar på Segevångsgården. Med reservation för ändring.

Meny

Vecka 6
Veckans alternativ: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor

Måndag 6 februari
Middag: Köttbullar, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt och ärtor
Dessert: Päronkräm med grädde
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra

Tisdag 7 februari
Middag: Kokt fisk med ägg och persiljesås, kokt potatis och sallad
Dessert: Skogbärskompott med grädde
Kvällsmat: Managrynspudding med saftsoppa

Onsdag 8 februari
Middag: Chicken á la King, pasta och grönsaker
Dessert: Blåbärssoppa med mjölk
Kvällsmat: Varm smörgås med varmchoklad

Torsdag 9 februari
Middag: Korvstroganoff, kokt potatis och broccoli
Dessert: Ananas med vispad grädde
Kvällsmat: Gulaschsoppa, crème fraiche och ostsmörgås

Fredag 10 februari
Middag: Fläskköttsgryta med curry och äpple, ris och sallad
Dessert: Äppelkräm med grädde
Kvällsmat: Hamburgare med bröd

Lördag 11 februari
Middag: Pannbiff, potatismos, rödvinssås och haricots verts
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Räksmörgås

Söndag 12 februari
Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor och morötter
Dessert: Våfflor, vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Västerbotenspaj, gräddfil och rödlök

Vecka 7
Veckans alternativ: Pannbiff, potatismos och brunsås

Måndag 13 februari
Middag: Oxbringa, rotmos, senap och broccoli
Dessert: Fruktsoppa, grädde och mandelbiskvier
Kvällsmat: Smörgås med kycklingröra

Tisdag 14 februari
Middag: Panerad fisk, potatismos, citronsås och grönsaker
Dessert: Rabarberkompott med grädde
Kvällsmat: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor

Onsdag 15 februari
Middag: Wallenbergare, potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt
Dessert: Fruktsallad med vispad grädde
Kvällsmat: Raggmunk, bacon och lingonsylt

Torsdag 16 februari
Middag: Korvgryta med dill och pepparrot, kokt potatis och sallad
Dessert: Äppelmos med grädde
Kvällsmat: Köttfärssoppa med ostsmörgås

Fredag 17 februari
Middag: Kycklinggryta med curry, ris och sallad
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Pizza

Lördag 18 februari
Middag: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis och ärtor
Dessert: Marängsviss
Kvällsmat: Lasagne, tomat och gurka

Söndag 19 februari
Middag: Köttgrytamed rotfrukter, kokt potatis och morötter
Dessert: Citronmousse
Kvällsmat: Köttbullsmörgås med rödbetssallad

Vecka 8
Veckans alternativ: Grönsakssoppa med ostsmörgås

Måndag 20 februari
Middag: Stekt falukorv, kokt potatis, senapssås och sallad
Dessert: Aprikoskompott med grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt med saftsoppa

Tisdag 21 februari
Middag: Fläskköttsgryta med pepparrotssås
Dessert: Jordgubbskräm med grädde
Kvällsmat: Crepes, tomat och gurka

Onsdag 22 februari
Middag: Köttfärslimpa, potatismos, champinjonsås och sallad
Dessert: Nyponsoppa med vaniljkvarg
Kvällsmat: Varmsmörgås serveras med varmchoklad

Torsdag 23 februari
Middag: Flygande Jakob, ris, skivad banan och ärtor
Dessert: Skogbärskompott med grädde
Kvällsmat: Korv med bröd/potatismos

Fredag 24 februari
Middag: Bratwurstgryta med svamp och bacon, kokt potatis och sallad
Dessert: Fruktsallad med lätt vispad grädde
Kvällsmat: Sillamacka

Lördag 25 februari
Middag: Kokt fisk med sparris och persiljesås, pressad potatis och grönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Kassler, potatissallad och rostad lök

Söndag 26 februari
Middag: Plommonjärpar, potatismos, gräddsås, lingonsylt och smörgåsgurka
Dessert: Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra

Vecka 9
Veckans alternativ: Köttbullar, potatismos och brunsås

Måndag 27 februari
Middag: Köttkorv, rotmos, senap och broccoli
Dessert: Blåbärssoppa med mjölk
Kvällsmat: Potatisbullar, bacon och lingonsylt

Tisdag 28 februari
Middag: Pepparköttsgryta, kokt potatis och morötter
Dessert: Aprikoskräm med grädde
Kvällsmat: Ostkaka, vispad grädde och sylt