Hem Äldreomsorg Äldreboenden Solna

Äldreboende Solna

Våra äldreboende i Solna är så kallade profilboenden. De bjuder på olika inriktningar så att du kan fortsätta odla ditt intresse för till exempel idrott och friluftsliv eller matlagning. Här kan du läsa mer om Forenede Cares äldreboende Solna inför ditt boendeval.

Oavsett vilken typ av aktiviteter äldreboendet fokuserar på kan du känna dig trygg med att vår omtänksamma personal hjälper dig att få en meningsfull vardag fylld med glädje och gemenskap. Läs gärna mer om våra verksamheter i närheten, besök någon av sidorna Äldreboende Uppsala eller Äldreboende Stockholm.

Bo kvar i Solna – äldreboende som känns som hemma

Vi vet att många som inte längre kan bo kvar i det egna hemmet känner oro för att hamna på äldreboende. Solna kommun har anlitat oss för att ta hand om dig på allra bästa sätt. Det är ett förtroende som vi tar på allra största allvar och vårt mål är att flytten ska innebära en så liten förändring av dina gamla vanor och intressen som möjligt. Självklart gör vi samtidigt allt för att ge dig den service som kännetecknar våra boenden – och med den vänlighet och omtanke som kännetecknar våra medarbetare.

Vill du kunna bo kvar i närheten av dina nära och kära i Solna? Äldreboende som känns som hemma hittar du här hos oss på Forenede Care.

Vi finns på fler platser

Vi bedriver verksamhet inom omsorg på flera platser i hela landet. Du hittar mer information om våra moderna äldreboende här. Välkommen att ta reda på mer om Forenede Cares vårdboenden!