Hem Äldreomsorg Äldreboenden Malmö

Äldreboende Malmö

Här hittar du våra privata äldreboende i Malmö stad. Ta gärna en titt på de olika sidorna för att hitta ett boende som faller dig i smaken. Precis som på alla Forenede Cares äldreboende månar vi om att fylla dagarna med glada stunder, gemenskap och meningsfulla aktiviteter här. Våra fantastiska medarbetare hjälper dig få en trevlig vardag, kika in på något av våra äldreboende i Malmö och stadsdelen Limhamn nedan.

Mysiga vårdboenden i Malmö

Forenede Care har tre vårdboenden i Malmö: Segevångsgården, Sjöstjärnan och Victoria äldreboende. Här arbetar vi för att du på ett tryggt sätt ska kunna flytta till oss utan att oroa dig för att hamna på ett ”ålderdomshem”. Malmö stad har gett oss förtroendet att ta hand om dig eller din närstående på ålderns höst, och det är något vi tar på största allvar. Därför satsar vi på att erbjuda hemtrevliga och mysiga vårdboende i Malmö.

Meningsfulla dagar

Leva Livet-modellen

Vi arbetar bland annat enligt en unik modell vi kallar Leva Livet, som innebär att vi på olika sätt uppmuntrar till anpassade aktiviteter. Det kan vara till exempel målning, odling eller fotografering och brukar vara mycket uppskattat – både bland boende och närstående. Välkommen att besöka något av våra vårdboenden i Malmö så berättar vi mer.

Kostar privata äldreboende i Malmö stad mer?

Vi får ibland frågan om det kostar mer att välja privata äldreboende i Malmö stad. Svaret på den frågan är nej; Våra äldreboende i Malmö drivs på uppdrag av kommunen och du betalar precis samma avgift för att bo hos oss. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och lång erfarenhet samtidigt som vi idag vuxit till en stor organisation. Det bidrar till att våra privata äldreboende i Malmö stad ger lite mer utan att det kostar dig mer.

Fler boenden

Forenede Care erbjuder platser på fler orter runt om i landet. Besök sidan Äldreboende för att läsa mer om våra verksamheter.