Hem Månstorps Ängar Dagverksamhet

Månstorps Ängar Dagverksamhet

Målet är att du ska få en trevlig och meningsfull vistelse med stimulans, aktivering och gemenskap.

Välkommen till vår dagverksamhet

Målet med dagverksamhet är att du ska få en trevlig och meningsfull vistelse, stimulans, samvaro och gemenskap. Syftet är även att erbjuda anhöriga tillfällig avlösning. För att delta på dagverksamheten krävs ett biståndsbeslut från Vellinge kommun.

Vi arbetar och stödjer dig till en meningsfull dag utifrån dina vanor och intressen. Aktiviteterna utgår ifrån att varje människa och varje möte är viktigt och unikt.
Dagverksamhet erbjuds måndag till fredag. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår. Det finns möjlighet att äta lunch i restaurangen Månstorps Ängar och den betalar du själv.

Exempel på aktiviteter är högläsning, musik/dans, spel, korsord, gymnastik och fysisk aktivitet utomhus. Aktiviteterna är årstidsrelaterade och anpassade efter olika högtider. Dagverksamheten har möjlighet att delta i större aktiviteter och underhållning på vård- och omsorgsboendet Månstorps Ängar.

Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående, om du önskar, sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan som regelbundet uppdateras.

Personal

På dagverksamheten arbetar utbildad vård och omsorgspersonal.

Forenede Care
Månstorps Ängar Dagverksamhet
Stationsvägen 1
235 41 Vellinge

Tel. 0739-01 57 19

Kontakt

Maria Lerjerud
Verksamhetschef
Tel. 040-42 59 50